שריפה ברמת-גן

HBAFD

New member
שריפה ברמת-גן

ברגעים אלו ישנה שריפה בבינין רב קומות ברמתגן בבינין ישנם 800 איש צוותים מתלאביב גבעתיים והאזור יצאו למקום

HBAFD

New member
פרטים נוספים

ישנה שריפה בקומה 3 ו6 כמו כן ישנה לכודה בקומה 2 מנסים לחלצה

HBAFD

New member
אל חשש זהוא רק תגיל

כנראה שהיתקים תרגיל גדול ברמת גן

fireman

New member
חברים אני אבקש להבהיר דבר מה

המטרה של הפורום היא לא להכניס לפאניקה את מי שמבקר בפורום כשאני אישית קראתי את ההודעה הראשונה כבר הצטיירה בראשי התמונה של אואזיס. אני אבקש שוב, אל תפרסמו מידע אם הוא לא מדוייק בדוק ועדכני, אל תפרסמו חצאי פרטים, תבררו לפני שאתם רצים לפורום עם סקופים.

FIRE 911

New member
עשיתה לי עתקפת לב../images/Emo14.gif

כמו שערן אמר צריך לוודא את עינין הארוע ולא לזרוק ואחרי זה לוודא במה מדובר אבל תודה שרק ארועים כאלא היו

רם 3

New member
מה???!?!?!?!?!?!

אחי אתה לא נורמהלי איך את אומר דבר כזה ואחר כך אתה אומר תרגיל !!! אני עוד שניה התחלתי לבכות שאני יפסיד דבר כזה!!!!! ביי חפיף ד"ש לכולם

טל פורן

New member
הבהרה

אין לכם מה להתקיף אותו מדובר בטל צופה מהתחנה שלנו לבחור מכשיר מקסטרק בביתו והוא דואג להעביר לנו יתר הצופים אם יש אירועים חריגים את הפיגוע בראשון שמעתי דרכו ואת השריפה בדירה/ניסיון התאבדות היום גם שמעתי דרכו בסביבות השעה 10 התקיים תרגיל שאין לנו מושג של מי נראה לי של קורס מפקדי הצוותים ברמת גן טל שמע במכשיר שמעבירים דיווח על שריפה בבנין רב קומות עם 600 דיירים ושמבקשים סיוע מתחנות של אזור גוש דן ואחכ הוא גם שמע את הביקורות שימו לב כמה זמן יש בין ההודעות שלו הוא לא יכל לדעת שזה תרגיל כי זה נראה באמת כמו שריפה בכל מה שקשור בזמנים בסופו של דבר הודיעו בקשר על סיום התרגיל ואז הוא הבין שמדובר בתרגיל ותיקן את עצמו

FIRE 911

New member
יש לי התודאות

גם לי יש מכשיר קשר נייד פרטי וגם אני מדווח ברוב הארועים שאני בבית וכל ארוע שיש אני שואל ועד שאני לא בטוח אני לא מפרסם וגם מסייג ועוד דבר בניין עם 800 או 600 דיירים זה או עזראילי או שער העיר אין בארץ מה שידוע לי בבנין 600 מה שכן יכול ליהיות בבורסה אבל אין בנין מגורים עם כל כך הרבה דירים ובקשר לשרפה כביכול ברמת- גן זה המשמרת עשתה ולא הקורס

fireman

New member
אבנר....

אפשר לומר שאתה מזייף ובגדול הפעם. בבניין מגורים בגובה 20 קומות מספר הדיירים יכול להגיע ל600 איש ואף יותר נניח ובבניין יש 20 קומות ובכל קומה 6 דירות 20 כפול 6 זה 120 בכל דירה מינימום 2 אנשים אז זה 120 כפול 2 שזה כבר 240 איש וזה רק המינימום קח בחשבון שהרוב זה משפחות בבנייני מגורים למשל מגדל ספיר בבאר שבע שבו 22 קומות לדעתי הוא אחד מהבנייני מגורים המאוכלסים ביותר במדינת ישראל כי רוב המשפחות במגדל הזה הן משפחות חרדיות שבלי עין הרע יודעים להתרבות בצורה חריגה כך שמספר הדיירים בבניין כזה יכול אפילו לעבור את ה800 בקלות לגבי מגדלי כמו עזריאלי או הגייט מדובר באלפי אנשים ובזרימה קבועה של אנשים אל ומהבניין

למעלה