שריפה במפעל

שריפה במפעל

היום בשעה 12:00 הייתה שריפה במפעל לייצור קולטים ודודי שמש במקום פעלו 5 רכבי כיבוי בערך כ- 3 שעות ברח´ המנור 52 חולון במקום נפגע ק.כיבוי (לא יודע אם אפשר לפרסם את שמו) הוא נפל מסולם שחיל ונקע את קרסולו וצופה אש אשר שאף עשן ולא הרגיש טוב והוא פונה לוולפסון בחולון

חברה

תשמרו על נפשותכם זה כבר מקרה שני במהלך השלושה שבועות שצופה נפגע משאיפת עשן

fireman

New member
איפה רותם? ../images/Emo13.gif

אחי לך תבדוק אם כתבו עליך בוואי נט?

homer jay

New member
שאיפת עשן ?!?!??!

מה שאיפת עשן כולה דפקתי להם הקאה המפקד תחנה נבהל בדיוק היה לידי מד"א חשבו התיבשתי שלחו אותי לבי"ח חוררו אותי בשתי הידיים בסוף התברר שלא התיבשות ולא נעליים. בתחילת האירוע לא היה עלי מנ"פ אז חטפתי קצת עשן מעורב בפלסטיק וגזים למיניהם ששתיתי הכול התערבב אז דפקתי הקאונת קטנטונת וזהו. לא רציתי להתפנות לקחו אותי בכוח.... המד"א האלה... היינו שם ב 3 דקות הראשונות רק צוות אחד כי המוקדנית קיבלה את זה כבדיקת עשן במקום היו 13 בלוני גז של 30 קילו 7 מתוכם עלו באש ובמזל לא התפוצצו לא היו הידרנטים במקום. זה איזור שלא יועד לתעשייה במקור... הכבאי שנפל מהסולם נפעל בעקבות כך שכמה כבאים משכו גלגלון והעלו טורים ושכחו שהוא למעלה עובד על הסולם והוא עבד עם משהו כמו 12 אטמ´ ולא הספיק לסגור את המזנק אז במקום ליפול על הגב הוא נתן קפיצה מכיון שהזרנוק קשיח הזרנוק בלם את הנחיתה הוא נקע את הרגל. ד"ג המשבה האוטומטית הזאת צרה צרורה. פתחו קו 3 זרנוקי 2 צול התפוצצו אחד אחרי השני פשוט נקרעו לשניים מכיון שהרכב של הבי"ס לכבאות הציוד מיושן קצת בקיצור המשאבה עבדה כל הזמן היא לא הבינה שמדובר בתקלה היא גם לא אמורה לזהות את זה ופשוט רצו שם כמויות של מים וכל האיזור התמלא מים עד שסגרו את המפלג. במפעל היו לכודים בתחילת האירוע 2 פועלים זרים שחולצו. מדובר במחסן לדודי שמש וקולטי שמש המקום נשרף קליל. אני ועוד 2 כבאים יושבים לנוח פתאום בקשר צועקים לנו שעוד חדר שלם בוער.. מזה להבות חדר של 10*25 כולו להבות איזה מכה רצתי להביא מספריים הידראוליות ודפקתי את ההקאה בסוף לא היו צריכים את המספריים שברו את הקיר הוא היה עשוי מגבס. אירוע חביב למדי. מד"א האלה רציתי לתקוע בגודל 2 מטר לחובש שהיה איתי לא הסכימו להוריד אותי!!!!! מד"א לא נשכח ולא נסלח :)) תקעו לי מזרק של פילים בגללם בנוסף לזה שהביאו לי איזה אחות מתלמדת תקעלה לי 8 פעמים את הפרפר בוריד עד שהצליחה ואחרי זה עברה ליד שנייה הלך לה על המכה הרשונה ברצוני לציין... והיה שם איזה רופא מפחיד יש לי בגללו סיוטים בלילה.

טיפלו בך אז מתלונן

וואלה את האמת שמעתי את הארוע בסורק אבל הייתי ממש סחוט מעייפות הייתי לילה לפני בדיזינגוף ואחרי זה נסעתי עם מורן לנתב"ג (אתה יודע מה אני עושה שם) חזרתי ב-5:00 לפנות בוקר אבל הודעתי לטל פורן על הארוע

homer jay

New member
את האמת די נהנתי מהנסיעה באמבולנס

ומזה התירוצים האלה? ד"א פעם ראשונה שאני רואה את כתר עם מעיל וקסדה ועוד איזה? פאוור רנג´רס... הקסדה של ארמוזה גם אבי פרץ היה עם מעיל וקסדה... היית צריך לשמוע את ארז בקשר מעביר דיווח מצחיק הבן אדם...

וואלה אתה צודק

אתה צודק באמת תירוצים אבל באמת הייתי עייף ושמעתי את הדיווחים שלו וגם אני נקרעתי

homer jay

New member
את האמת כל אירוע אירוע אני מוכן....

להתפנות אתה יודע איזה כוסיות יש בבי"ח???? מלא!!!!! ים נהרות של כוסיות!!!!!!

fireman

New member
הצרה של משאבה אוטומטית

הבעיה עם משאבה אוטומטית היא עניין דחיסת המים שנעשה באופן אוטומטי ע"י פתיחת ברזים למשאבה הזאת יש בעיה שאם עובדים מספר אנשים כיאה לאירוע גדול עלולים אנשים שונים לסגור ולפתוח ברזים באופן חופשי מבלי לשים לב למספר האטמוספירות עליו עובדת המשאבה ובסופו של דבר מישהו עף עם איזה זרנוק כשפותחים את המים זכור לי שבמקרה של השריפת לול באשלים הגענו עם הרכב אשד (אשל 12) ובהתחלה נתנו מכת מים עם תותח כשהמשאבה עבדה על 12 אטמ´ + גלגלון לאחר שהורדנו את הלהבות פתחנו קו קצף של 2 צול והכבאי לא שם לב שהמשאבה הייתה על 12 אטמ´ ואני התעופפתי עם המזנק קצף ביד עד שהצלחתי להשתלט עליו (זה היה חתיכת מאבק רציני) אחרי שהצלחתי להשתלט עליו הצטרפו אליי עוד שני כבאים לאחוזק במזנק המשתולל לגבי פיצוץ זרנוקים....איך אתה מצפה שהם יחזיקו מעמד שכאתה פותח ברזים עם 12 אטמ´ כשה"פיק" יכול להגיע לכ-50 אטמ´ טבעי ולגיטימי שהם יתפוצצו

homer jay

New member
לא מדויק

שהם פרסו את הקו הם היו על 5 אטמ´ אחרי שהם החליפו את הזרנוקים והכבאי עבד העלו אטמ´ בשביל לעבוד עם גלגלון ומה שקרה זה שהוא עף...

למעלה