שריפה בהזמנה

kirschi

New member
שריפה בהזמנה

היום בשעה 2130 הנכם מוזמנים לחוג בית ברחוב החרצית 17. אתם מוזמנים להתרשם מריח השריפה, שמגיע מכוון פורת. שריפות שאנחנו סובלים מהן יום יום במהלך הקיץ. שריפות שיצחק גולברי לא נקף אצבע כדי להפסיקן. אפילו לא לענות למכתבים ולטלפונים. שריפות שגורמות לסרטן, וכך הוכח באופן מחקרי, אך כנראה שלראש המועצה דברים חשובים יותר לטפל בהם. אולי אתם יודעים אלו דברים. שריפות שהילדים שלנו נושמים את העשן שלהן, יום יום במהלך הקיץ, במשך שנים! אילן קירשנבאום

kirschi

New member
הודעה נמסרה

לכיבוי אש, למשטרה הירוקה, ולמשטרת ישראל. פרטים ניתן למצוא בקבוצת הדיון שלנו, דרך אתר המאבק.

Master Stav

New member
עוד 6 ימים ....

יעברו הבכירעות האלו אני מאמין שנוכל לחייך עם היבחרו של הסיכוי לשינוי אבי קולמן ואז נוכל לטפל בצורה נקייה בלי שעסקנים פוליטים יבחשו בקלחת בנושא הזה אגב מה קולמן אמר לגבי הריח המדהים שהיה באוויר ?

kirschi

New member
עד שקולמן הגיע

השתנה כוון הרוח, ונכנס אוויר צלול לאזורינו. ניידת המשטרה שהגיעה יצאה לשטח, אבל לא קיבלתי עדכון האם מצאו את מקור העשן. גם אני לא מצאתי. היום שוב ריח עשן ביישוב. הנבלות מפורת רוצחים אותנו ואת הילדים שלנו, והרשויות שמות עלינו קצוץ. מאוחר יותר אני מקווה לצאת ולמצוא את מקור העשן. אילן

למעלה