שריף- בוא רגע

שריף- בוא רגע

שואלת את עצמי לשם מה בכלל פורום "בני-עקיבא"??? באמת בשביל מה??? קוראת אתכם לא מעט זמן ולא מבינה לא עונה על שום צורך למסור ד"ש לחבר´ה תמיד אפשר בצורה אחרת לוח מודעות שידורי רדיו דרך החבר של החברה דרך המורה למתמטיקה (היי לכם חברי כפר הרא"ה) אז זה לא נחשב לעלות פעולות לדיון!??? שוב שואלת את עצמי בשביל מה הרי יש את זה בסניף..... לעשות סקרים!!???. יש חברות שמתמחות בזה..... למצוא את החבר´ה מהסניף!?!?? אז א´- יש את הסניף בשביל זה וב´ יש את האתר הידוע שמוכן לעשות עבורך את השרות.... לשאול שאלות מהותיות את המחוז?!?!? אז הודיעו לי שאין קשר בין הפורום להנהנלה הארצית אז אולי תסביר לי - שריף וגם "שותפתו המנהלת" בשביל מה צריך!!!!!!!!!!?????????

beckham17

New member
התפיסה שלך מהפורום הזה קצת עקומה

הקטע הוא שצריך לעלות את הדיונים האלה מעבר לרמה הסניפית. צריך להגיע לרמה הארצית. לתאם עמדות ולהעלות את הרמה של התנועה. ד"שים זה לא העיקרון של הפורום, זה רק בדרך אגב. גם סקרים זה אופציה שמתאפשרת ע"י המערכת של תפוז, אז שמים סקר. בקיצור, את איבדת את הקטע המרכזי והפכת אותו לטפל....

מה רע בזה?

כל אחד מהמקומות שהזכרת למעלה עושים רק דבר אחד ונראה לי שפה משלבים את הכול ביחד.

חיפוש עצמי היקרה!!!!

בס"ד דשי"ם אמורים להיות כדרך אגב. העיניין הוא להעלות את עינייני התנועה וכן את בעיות התנועה, וכן כל מיני בעיות או עיניינים העומדים על סדר יומו של כל אחד מאיתנו בתור אדם בחברה וככלל. אנו מנסים לרומם את הפורם כמה שיותר. אגב למה צריך פורם MTV או כל פורם אחר כזה? אלא שאותה חברה המזדהה עם אותו עיניין תבוא ותעלה אותו על המסך מעבר למה שרואים ביום יום...

מה,

ואני חשבתי שהפורום נועד כדי שנכיר בנים ובנות מכל רחבי הארץ ובכך ניישם את מטרתה הלא כ"כ מכוונת של התנועה כפי שטרח לציין ההוא שם מתחתינו שכתב והתחפף. מה ז"א למה? כשמנסים לעשות שינוי גורף זה מתחיל מלמטה-בנו. ואם אנחנו לא נהיה מודעים לכוח ולהשפעה שלנו- יש כ"כ הרבה סניפים וכ"כ הרבה אנשים שכן רוצים לשנות, לא נוכל בכלל להזיז אצבע. כאן אפשר להעלות הצעות, ליזום, לפעול יש לך פה קשת ומגוון מאוד גדול של אנשים שבאים מישובים, שלומדים בישיבות ואולפנות. קיצר- כל דיון עמוק מספיק כאן יש לו את הפוטנציאל להגיע לכל מיני אנשים-גם כאלה שלא נמצאים בשום סניף ושדיון מסויים תפס אותם והם כתוצאה ממנו משתלבים במערך בנ"ע. זאת נראית לי מטרה די הגיונית וחשיבה מוצלחת למדי, רק חברים- בואו נתחיל באמת דיונים כמו זה לדוג´- שיהיה מה להעביר לחבר´ה...

נו בגלל זה שאלתי

ואריאל-בבקשה ממך גם כשדעתי לא נוחה לך יש דרך להגיד ולא תמיד להשתמש בביטויים שכאלה.... טוב אז עלו פה כמה נקודות אבל עדין מה כל כך חשוב להחזיק את הפורום הזה??? לעלות נושאים ברומו של עולם!!!???? כמה פעמים באמת עלו כאן נושאים רצינים כאלה????

beckham17

New member
סליחה באמת...

רק אני לא מבין מה פגע בך כ"כ... מה כבר אמרתי?! ונושאים כאלה עלו כבר הרבה מאד פעמים. אולי את צריכה להיכנס קצת יותר ולראות איזה דיונים חשובים, ולהגיב עליהם. לדוגמא, לצערי אף אחד לא הגיב על הודעה שנכתבה בקשר למאמר של הרב שרלו על בנ"ע. אני הייתי מגיב, פשוט אני מסכים מאד עם הרב, כך שלתגובה שלי לא הייתה תוכן... אולי הייתי צריך בכ"ז לכתוב משהו... פעם הבאה...

LadyTitania

New member
סליחה

על האיחור הגדול.... קודם כל אני רוצה להגיב על ההערה בסוף ההודעה שלך - "שותפתו המנהלת". הרגשתי צניות קלה בדברייך
גם אם לא רואים אותי זה לא אומר שאני לא כאן. הסיבה די פשוטה, אני כרגע בש"ל כמדריכה, מה שלא תמיד משאיר לי זמן להכנס לפורום ליותר משניה אם בכלל. סתם שתדעו Big brother is watching....
טוב, לענייננו. אני שמחתי מאוד לראות את התגובות שקיבלת מחברי הפורום - חברה אני גאה בכם!
. אני מאמינה שהפורום נותן לנו הזדמנות לדבר ולהגיע לאנשים שסתם כך לא נוכל להגיע אליהם. אם מדובר בעזרה בפעולה שצריך דחוף או רעיון לעיצוב קיר בחודש ארגון ועד להתמודדות עם בעיות חינוכיות בסניף. נכנסים לפורום אנשים מסניפים שונים, ואת יודעת מה - גם אנשים (כמוני!) שהם לא מבנ"ע ממש אבל יש להם דברים חשובים לתרום לדיונים כאן(לא כמוני
). אני לא חושבת שאפילו בישיבת מדריכים אפשר להגיע למגוון דעות והשקפות שונות כמו כאן. מקוה שעניתי לך...
לצערי נבצר ממני להרחיב כי אני חייבת לטוס
(רשימות שבת - אני שונאת אותן!!!) ושוב סליחה על האיחור.... שותפתו המנהלת של "ליאור השריף
"

LordNor

New member
כנ"ל לגבי...

ואני גם חושב שהפורום נותן לנו הזדמנות לדבר ולהגיע לאשנים שסתם כה לא נוכל להגיע אליהם! וכאן בפורום יותר קל לכל אחד לבטא את עצמו ולהביע את דעתו ולגרום לאנשים אחרים לקרוא את ההודעות והתגובות שלו ובכך למשוך תשומת לב
והפורום יכול לשמש לעוד הרבה דברים שלא ניתן לציינם כרגע...

למעלה