שרינקה את פה, כפרות עליך? איך התגעגעתי! שונית (שעדיין מעריצה)
ה ה-שונית New member 29/3/01 #3 לאשת הפרטים הקטנים שלי ויי ויי, איזו חוסר הבנה. ``עדיין`` כי התחלתי להעריץ ואני עדיין מעריצה בלשון הווה, עם שאיפות לעתיד... שונית (ששכחה כי באומנית המילים עסקינן)
לאשת הפרטים הקטנים שלי ויי ויי, איזו חוסר הבנה. ``עדיין`` כי התחלתי להעריץ ואני עדיין מעריצה בלשון הווה, עם שאיפות לעתיד... שונית (ששכחה כי באומנית המילים עסקינן)
ה ה-שונית New member 29/3/01 #9 מואאאה כפרות עליך... חיבוק ענק!!! בטח רעבה... כל מה שאכלתי היום היה שקית במבה וקצת עוגיות מתי כבר יופיע האביר שידע לפנק אותי כמו שצריך (נדמה לי הוא עובד בקרן). שונית
מואאאה כפרות עליך... חיבוק ענק!!! בטח רעבה... כל מה שאכלתי היום היה שקית במבה וקצת עוגיות מתי כבר יופיע האביר שידע לפנק אותי כמו שצריך (נדמה לי הוא עובד בקרן). שונית
ש שרי42 New member 29/3/01 #11 יאללה..... יוצאות לרקוד על הדלפק...אולי נתפוס איזה אחד שיודע לתת ולא רק לקחת
ה ה-שונית New member 29/3/01 #13 צר לי... אבל שם הגברים רק מנסים לקחת... ומקסימום מוכנים לשלם על המשקה על מנת לנסות לקחת עוד. שונית (שעדיין תרה אחר השף של קרן, אבל מרשה שישלמו לה על המשקה)
צר לי... אבל שם הגברים רק מנסים לקחת... ומקסימום מוכנים לשלם על המשקה על מנת לנסות לקחת עוד. שונית (שעדיין תרה אחר השף של קרן, אבל מרשה שישלמו לה על המשקה)
ה הקשתית* New member 29/3/01 #4 בטח פה... אם לא מחוברת לפתיל של הטלפון, אז מחוברת לוריד של האינטרנט... הקשתית,שמתגעגעת לימים האלו... עד אור הבוקר,הצחוקים וההשתטויות חולה עליך.... 8-p
בטח פה... אם לא מחוברת לפתיל של הטלפון, אז מחוברת לוריד של האינטרנט... הקשתית,שמתגעגעת לימים האלו... עד אור הבוקר,הצחוקים וההשתטויות חולה עליך.... 8-p
G GUGI**גוגי New member 29/3/01 #10 זה ממש חסר התחשבות לדבר על אלה שרוצים לאכול!! מה זה זה.. ומה עם הרוצים להאכיל?. כן שרי!!
G GUGI**גוגי New member 29/3/01 #18 נעלבתי.. כי אני בכלל מת להיות אישה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (גוגי רגיש)
נעלבתי.. כי אני בכלל מת להיות אישה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (גוגי רגיש)