שרים מהדיסק החדש

GK_FF

New member
שרים מהדיסק החדש

שירים שפשוט חובה לאטומיק להוציא אחרת יהיו החמצה
If you come to me (אותו הן כבר הוציאו כמובן ויפה להן) Believer Everything goes around Always be my baby Never get over you​
שירים שיהיו החמצה אם אטומיק אכן יוציאו
Ladies night Be with you​
השירים האחרים לא חשובים לציון באחת הקטגוריות, Someone like me שיר מהמם אבל אני בספק אם הוא יצליח בהוצאה מסחרית.

Miss Kitty

New member
הממ..

את ליידיז נייט ובי ווית' יו הן כבר הוציאו..
אבל למה החמצה? 2 שירים ממש יפים, ויש סיכוי טוב שליידיז נייט יגיע למקום גבוה במצעד, כי הוא גם יוצא קרוב לחג המולד.. והן צריכות להוציא את זה I WON'T BE THERE!

(:

New member
חחח

רק שתידעו שליידיז נייט הגיע למקום ב-5...שזה מקום טוב... ואני בטוחה שהוא יגיע גם למקום הראשון או השני... כי זה שיר ממש יפה.. חחח ובי ווית יו גם היה במקום מאוד טוב...אז זאת ממש לא החצתה..

Adi McFadden

New member
מי אתה איש? ו..שנשן כנסי לכאן שניה

כל פעם שאני שולחת לך הודעה במסנג'ר המסנג'ר נתקע...וזה רק לך! ואהה..זה בעצם ניצול שרשור

(:

New member
אני לא איש...

אני אישה... קוראים לי אחינועם

AKitten

New member
לפי דעתי

יהיה ממש טוב אם הן יוציאו את : lovin' you אבללל 90% שהן לא יוציאו את זה כי הן חידשו אותו ואני לא מאמינה שהן יוציאו שני קאברים בדיסק אחד... בכל מקרה ladies night שיר מדהיםםםםםםםםםםם !

Miss Kitty

New member
שיוציאו את I won't be there..

שיוצאו את כל הדיסק! שירים מדהימים

GK_FF

New member
lovin' you זה גם חידוש?!

ההערכה שלי ללהקה יורדת מרגע לרגע.

GK_FF

New member
הן הוציאו אותם?!?!

אוי ואבוי!
...על שני דברים: "כמה שאני לא מעודכן!" ו-"למה הן הוציאו את זה?!"..... הממ, שמעתי את השירים האלו ברדיו באמת אך לא ידעתי שזה חידוש שלהן (חשבתי שזה המקורי מרוב שזה דומה, how very lame), לא משעמם להן להוציא כלכך הרבה חידושים ועוד כלכך חסרי צל של חידוש? בושה ובזיון.

Miss Kitty

New member
ליידיז נייט

עכשיו השתחרר בתור קליפ, והסינגל יוצא ב-15 לדצמבר.. וBWU יצא בתור ביסייד..

Miss Kitty

New member
רגע..

למקרה שלא ידעת- BWU זה לא שיר חדש.. הוא יצא בתור ביסייד לאחד הסינגל בדיסק הקודם, ובגלל שהוא הצליח טוב והן התלהבו ממנו, הן הוסיפו אותו לדיסק החדש

למעלה