שרטוטים מקוריים

מצב
הנושא נעול.

s h i r i 1

New member
שרטוטים מקוריים

שרטוטים מקוריים
למישהו יש רעיון איפה ניתן למצוא שרטוטים מקוריים של אדריכל מסוים? אני מתכוונת לשרטוטים שנעשו על ידו (למעשה מדובר יותר בסקיצות) ולא לשרטוטים שנעשו במחשב ומפורסמים במגזינים ו-/ ספרים. אגב, האדריכל הוא שיגרו באן תודה לכולם ויום נעים!

שרטוטים מקוריים

שרטוטים מקוריים
למישהו יש רעיון איפה ניתן למצוא שרטוטים מקוריים של אדריכל מסוים? אני מתכוונת לשרטוטים שנעשו על ידו (למעשה מדובר יותר בסקיצות) ולא לשרטוטים שנעשו במחשב ומפורסמים במגזינים ו-/ ספרים. אגב, האדריכל הוא שיגרו באן תודה לכולם ויום נעים!
שרטוטים מקוריים
סקיצות שלא פורסמו נמצאות בד"כ בארכיב של האדריכל עצמו. אני [למבוכתי] לא מכיר את האדריכל הזה. עקרונית, הכי קל לפנות לאדריכל עצמו\ יורשיו\ משרדו... ולבקש.

s h i r i 1

New member
Shigeru Ban

שרטוטים מקוריים
סקיצות שלא פורסמו נמצאות בד"כ בארכיב של האדריכל עצמו. אני [למבוכתי] לא מכיר את האדריכל הזה. עקרונית, הכי קל לפנות לאדריכל עצמו\ יורשיו\ משרדו... ולבקש.
Shigeru Ban
מכיוון שהוא אחד האהובים עלי... הנה אני התכוונתי לסקיצות שכן פורסמו, השאלה היא האם יש איזשהו ספר שמכיל רק סקיצות ולא שרטוטי אוטוקאד למיניהם... תודה בכל מקרה!

elip999

New member
very good choice

שרטוטים מקוריים
very good choice
Hey Shiri, I'm very glad with your chice. He is one of the famous architect who builds with natural materials. By the way, his last installation was the Nomadic Museum in N.Y. (One of the best I ever visited). Check it out in Goolge, it's a temporarily museum build by shipping containers. For your question: There is a book by Shigeru Ban of his works, I'm sure you can find some sketches there. I saw the book in Barnes and Nobles (The famoust book store in U.S) Check it out in google, I think it's very cheap one. If you don't have anyone to help you with it, e-mail me I'll try to do my best: [email protected] Chen

מצב
הנושא נעול.
למעלה