שרות כפראמדיק

heartnet

New member
שרות כפראמדיק

התקבלתי לקד"צ פראמדיקים ורציתי לדעת איך בדיוק עובדת ההשתלבות עם יחידות מובחרות\סיירות? מה הסיכוי שלי להגיע לשם, ובהנחה שהגעתי מה התפקיד שם ואזה הכשרות נוספות צריך לעבור (אם בכלל) תודה מראש לעונים!

orend123

New member
לא גדול

הסיירות המובחרות בד"כ שולחות לוחמים שלהם לקורס פאראמדיקים ולאח"כ הם חוזרים ליחידה כפאראמדיקים. הסיבה מאוד פשוטה- חבל להם לקחת פאראמדיק ולהעביר אותו מסלול לוחם שלא בטוח שיעבור.

heartnet

New member
בטוח?

כי לפי מה שהם אמרו לנו אפשר לשרת בתקיד שני בסיירת\669 הכוונה לתפקיד עורפי או משהו?

orend123

New member
בטוח? אולי?

ההבדל בין 669 לאחרים שב669 אתה משתבץ בתור פאראמדיק מוטס, ובנוסף מצוותים לוחמים, אין כזה דבר פאראמדיק לוחם שם, בינתיים- ידוע לי שהוציאו לפחות 2 לוחמים לקורס פאראמדיקים האחרון מהסיבה הזו בדיוק. לש18,שלדג,מטכל וכו' לא תוכל להשתבץ כפאראמדיק אלא אולי בתפקיד עורפי (תאג"ד שאולי יש להם- למרות שנדמה לי שהם לא עובדים ככה) הם מוציאים את הלוחמים שלהם לקורס כדי שיחזרו בתור לוחם-פאראמדיק, כמו חובש קרבי. בהצלחה.

MaScArA GirL

New member
תראו מי פה :)

פאראמדיקים זה לא לוחמים. לכן אם תרצה להגיע ל-669 -אתה תיהיה פארא מוטס :) אגב, קפצ 10 שולט :)

לא מזמן היה כאן שרשור גדול על זה,

וגורמים מוסמכים(בערך) אמרו שפראמדיקים מקבלים תעודת לוחם. אז הם לוחמים וחצי.

MaScArA GirL

New member
טוב

תראה, בתור אחת שבקורס, פאראמדיקים לפחות בתפקיד הראשון שלהם לא יוצאים כמו לוחמים לשטח, אלא מגבים את הכוח מאחור. יש כאלה שהם יוצאי דופן שהגיעו מהיחדות שלהם הם כמו השייטת ו669 והם לוחמים-פאראמדיקים. ואנחנו מקבלים\נקבל אם נעבור, תעודת לוחם, בעקבות הטירונות שלנו, ובגלל שאנחנו כן יוצאים למבצעים\מעצורים פשוט יותר מגבים לרוב מאשר נכנסים לשטח באופן פעיל ומעשי כמו החיילים. תפקיד שני- יש כאלה שיוצאים ממש כמו הלוחמים לשטח ולפעולות

mass

New member
גם פלוגת חילוץ והצלה מקבלים

תעודת לוחם..... זה הופך אותם ללוחמים?

MaScArA GirL

New member
אכן לוחם

אבל הוא כן שונה משאר הלוחמים כי לרוב הוא נמצא מאחורי הכוח, ומחכה במקום יחסית בטוח לשובו של הכוח. יש מקומות שהפארא נכנסים באופן אקטיבי לשם

heartnet

New member
מתי התחלת את הקורס?

יש מצב שאוכל לדבר איתך במסנג'ר\ אייסי. אני אשמח מאוד לפרטים ^___^

mass

New member
בולשיט!

תפקיד שני ברובו זה בתוך פלס"רים למינהם. מעטות היחידות שמקבלות פעם ב הקצאה ללוחם להכנס לקורס.

למעלה