שרות ישראלי ממוצע -

שרות ישראלי ממוצע -

1. כשהחברה שנותנת שרות לבאוקנכט (לא זוכרת מי הם) גם לקחה כסף ביטוח ולא ביטלה את גביתו למרות ביטול יום למחרת, וגם שלחה טכנאי בשעה שונה מהמסוכם וטענה שלא היינו בבית אז הוא הלך, ואז אפשר לקבוע רק לעוד שבוע (זו היתה הסיבה לביטול הביטוח) . התביעה בדרך כי הכסף ממשיך לרדת. 2. כשממיר של יס באחת הטלויזיות בבית מפסיק לעבוד, הם קובעים ב- 08:00 בבוקר שיגיע טכנאי בין 14:00 ל 16:00, ואז לא יודעים על מה אני מדברת. הניתוק בדרך (ואלוהים יודע מה יהיה כי להוט אני לא חוזרת בחיים). 3. כשהנער שלך מתכנן להשתתף במרוץ עירוני במקצה תחרותי ארוך שדורש הרשמה, ואת עושה הרשמה טלפונית כי את לא אוהבת להכניס כרטיס אשראי לנט, ואז כשהוא בא לקבל את הצ'יפ אין כל זכר להרשמה שלו. אני שולחת אותו מחר עם אבא שלו (שרץ איתו) להפוך להם את המועדון עד שימצא . באמת ששום דבר כבר לא מפתיע אותי כאן, רק הבאתי דוגמא למען הויכוחים הבאים כשתושבות חוץ יגידו שזה ממש לא יוצא דופן האיכס שרות כאן.

מסכימה איתך

שהשירות כאן מחורבן בלי להשוות לארצות אירופה / הברית / אוסטרליה ולא אכפת לי איך השירות במקומות אחרים כי זה לא הופך את היאוש כאן ליותר נוח מה שעצוב זה שאנחנו יודעים שנקבל חרא שירות, וכשכבר מקבלים שירות טוב אז מרגישים איזשהו עילוי שחייבים לספר עליו קבל עם ועדה, כאילו מדובר בסנה הבוער....

ExNewYorker

New member
אני לגמרי מסכימה איתך שהשירות בארץ

טעון שיפור. אבל לעניין YES - לי דווקא יש נסיון טוב איתם. פעם התנתק בשישי בערב (בגשם נוראי). הם באו תוך פחות משעתיים ותיקנו (כולל טכנאי מסכן שעלה לגג ונרטב מאד...)

efratcn

New member
יש לי עוד

כשאת קונה תנור יקר במזומן לטובת פנימיה לנערות, כשאת מציינת במעמד הרכישה שזו פנימיה ולמעשה את רוכשת בחנות מוצרים באופן קבוע לפנימיה. שאת מבררת שמדובר באחריות לשנה. יש תקלה בתנור שמתחילה בערך מהיום השלישי ונובעת מפאק ביצור והחברה (ברימאג. שימו לב!) מסרבת לתת לך שירות כי מדובר ב"עסק" ולא באדם פרטי. זאת למרות שלא מצוין דבר בכתב האחריות ושוב, מדובר בבעיית יצרן.

efratcn

New member
אני התייאשתי

הם שלחו טכנאי "לפנים משורת הדין". רק על זה חטפו ממני צרחות. ואז העברתי את זה להמשך טיפול של מישהי אחרת. מענייני חוסר זמן. דווקא הייתי שמחה להיכנס בהם. הבעיה היתה ששילמנו במזומן. אם זה היה בצ'קים או כ' אשראי כבר מזמן הם היו רודפים אחרינו.

JJ2004

New member
אבל זה באמת קורה גם בארה"ב!

זה לא מוריד כהוא זה מכמה שזה מעצבן!!

JJ2004

New member
הניסיון שלי (7 שנים) עם שירות אמריקאי לא טוב

זה כולל אנשי שירות שבאים שעות אחרי הזמן, או לא באים בכלל, לרבות משלוח מהסופר שמגיע 5 שעות אחרי הזמן (בערב חג). זה כולל משלוח של חבילות שאמורות להגיע תוך יומיים שלושה, ומגיעות חמישה ימים יותר מאוחר (ומפספסות את ה"טרמפ" לארץ) כולל טעויות מכל סוג ומים בביטוחי הבריאות - גביית יתר וכו'. כולל בתי חולים ומרפאות שגובים כספים, למרות שלא אמורים - ואז לך תרדוף אחריהם. וכמובן, ששם, בניגוד לכאן, אין דבר כזה כמעט "רצון טוב" או "ראש גדול". אגב, כשדיברתי עם איש שזה תחום המומחיות שלו (יש ממש מחקר מדעי בעניין שירות לקוחות), הרי ששירות הלקוחות האמריקאי באמת מאוד מדורדר, וממזמן לא מה שחושבים עליו.

JJ2004

New member
יכולה תמיד לתת עוד סיבות נגד. . .וגם בעד

ori111

New member
חייבת לספר שאני נשארתי

קבעתי אם הוט התקנה של טריפל. יצאתי מהעבודה מוקדם ו...חיכיתי ומי לא בא? הטכנאי התקשרתי להוט ושם נאמר לי ברב חוצפתם שלא תואמה לי התקנה (יה, חלמתי אליה בלילה) לא עזרו הוויכוחים-הלקוח שקרן! בשלב זה העלו לי את הסעיף הרומני שלי. בררתי בנט את הפקס של לשכת המנכ"ל וכתבתי מכתב בו אני מפרטת את היחס של הוט כלפי ולסיום כתבתי שבהתאם לחוק הטכנאי שנחקק בכנסת בשנת 2008 אני דורשת פיצוי על סך 600 ש"ח. שלחתי לפני שלושה שבועות ולא הופתעתי שלא ענו לי. אתמול אני מקבלת טלפון... "שלום, אני מדברת מהוט , התקשרתי בעקבות המכתב. בדקנו את פנייתך ואת צודקת. נעביר לך 600 ש"ח דרך זיכוי בכרטיס האשראי" מ תדהמה כמעט נחנקתי. מתברר שהוט יכולים גם להפתיע לטובה.

ori111

New member
חצופים חצופים אבל..

ידעת שאת יכולה לקבל 600 שח בכל פעם שטכנאי מבריז לך?

הם רק לא מודים באשמה.אצלי.

אין לי כח להתנצחויות האלה כבר. לכי תוכיחי שאין לך אחות.

למעלה