שרות זוועית של חנות KLIP KLAP
|לא

שרות זוועית של חנות KLIP KLAP../images/Emo46.gif|לא

שלום לכולם רציתי לספר לכם על שירות מזעזע שקיבלתי מחנויות KLIP KLAP, ולא רק מהמוכרות של מס' סניפים אלא גם מבעלים (קניון בת ים וקניון הזהב)- יש להם מבצע של 1+1 - כמובן שהמחיר המשולם הוא המחיר הגבוה מבין המוצרים ושאין שום בעיה להחליף את אחד המוצרים (בליויי של קבלה), עד כאן הכל טוב ויפה. הבעיה מתחילה כשחוזרים להחליף- שילמתי 90 ש"ח, עבור חולצה שעלתה 90 ש"ח והנוספת שלקחתי עלתה 80 ש"ח. רציתי להחליף את החולצה ב- 80 ש"ח לחולצה תאומה של ה- 90 ש"ח. ואז נאמר לי שאני צריכה להוסיף 10 ש"ח. למה!!???? הרי המבצע הוא 1+1 ואני שילמתי 90 ש"ח?????!!!!!! אז זהו שככה, והמוכרת התחילה לצעוק ובעל החנות התחיל לצעוק, שלמרות שזהו המבצע שהם קבעו והם פרסמו (ללא כל הגבלות) זה לא נכון. פשוט שערוריתי- אז נכון שזה רק 10 ש"ח, אבל העיקרון הוא בעייתי. אני מוכנה לוותר על החולצה ולתת אותה ולא להוסיף להם שקל!!!!. וחבל, הרבה חברות שלי יכולות לקנות שם...... אני הפסדתי חולצה והם הפסידו לקוחות!!!!!! ואתם יכולים להעביר את זה לכל מי שרק תרצו למה אין בארץ תודעת שירות?????

lee238

New member
עבדתי בחנות בגדים

ולצערי זה הנהלים, הדבר הכי טיפשי שיש. מה שאת צריכה לעשות רק אם לא לבשת את 2 החולצות הוא להחזיר להם את שתיהם ולקבל זיכוי של 90 ש"ח שזה מה ששילמת ואז להחליף למה שרצית כמובן שאם בא לך להתרוצץ בשביל 10 ש"ח בדר"כ עושים את זה בהפרשים גדולים יותר

למעלה