סיפרתי את זה כל כך הרבה פעמים כבר..
שאין לי כוח לחזור על הכל כאן, זה גם היה לפני חודשיים, ועבר לי הקטע של להתלונן

באמת אבל לא נראה לי שאני טס אל-על יותר. (כן אספר חלק קטן) בלי קשר למה שהיה לי, אני חושב שתודעת שרות במדינה זה לא משהו שאנשים גודים איתו, ויש הרבה תקלות שרות בגלל שהאנשים שעובדים בתחום לא ממש מבינים מה זה. בטיסה שהייתי היו כמה תקלות, שחלקהם היו חסר צומת לב אבל חלקם היו פשוט תגובות חוצפניות ביותר של הצוות. קיבלתי מנה קפואה, ז"א המגש לא הקסרול, לחצתי על הכפתור הקטן הזה שמסמן לדיילים ואחרי 5 דקות נזכרתי שהם בטח עדיין עסוקים בארוחה, אז קמתי להודע לדייל שהגיש לי את המנה. אני מבין שיש לפעמים דברים כאלה, ובכלל זה לא כזה ביג דיל... הלכתי לדייל, שבדיוק משהו אמר לו "למה זה כזה קר" (הבחור גם קיבל מנה קפואה מסתבר, ראו את המים הצבור על הפלסטיקים) האיש עם המנה הקפואה עוד לא ידע שכל המנה כזאת ורק נגע בסכו"ם. הדייל החליף לו את הסכו"ם (במה שלי נראה כמו עצבנות, אבל עדיין אין כאן תלונה, בטח החליף 10 פעמים סכו"ם ב 10 דקות בגלל הפאשלה של המנות) הדייל לא הסתכל אפילו לרגע על המנה, ולא ראה את המים, ולא חשב שאולי כל המנה קפואה...... הקייייייייצר עדיין זה לא קשור לבעיה שלי. ברגע שהדייל עצר וראה אותי עומד אמרתי לו "סליחה, קיבלתי מנה קפואה" כן כן, אני ישראלי ואמרתי "סליחה" האמת שגם אני קצת שקט בקטעים כאלה ובטח זה היה נשמע כאילו אני מתנצל בכלל. התשובה הראשונים שקיבלתי זה "נווו אז מה אתה רוצה?" לא, "סליחה אדוני, מיד נסגר לך משהו, איפה אתה יושב" לא "הינה מנה חדשה, בתאבון" לא.. למה לדבר יפה... לא.. שאלו אותי בעצבים מה אני רוצה... כאילו אני רוצה עכשיו אולי עיתון (שד"א נגמרו שעליתי לטיסה אבל הדיילת החביבה אמרה לנו שעוד חמש דקות נוכל לאסוף מהרצפה) היו עוד כמה דברים קטנים כמו שדלגו אותי במה/קפה/לחמניה (כן ישבתי שורה ראשונה) ונכון לפעמים זה אנחנו לא רואים שועברים... אבל שורה ראשונה שלא כמו שורות אחרות באמת לא רואה שזה הולך להגיע. עד היום אני לא בטוח עם חלקו מפיות לחות (תורכישים?) ואני לא קיבלתי, או שבכלל לא היו בטיסה. היו עוד כמה דברים, חלקם קטנים שבאמת לא היו מפריעים אם היו טעיות קטנות בטיסה שהייתה בגדול בסדר. והיו עוד איזה 2 מקריים של פשוט חוצפה. ד"א אני לא יודע אם באל-על אולי לא מקובל, אבל הנורה הקטנה של סימון לדיילים, לא בדקו ולא שאלו כל הטיסה. בנחיתה הנורה הייתה דלוקה. הייתה דיילת אחת מקסימה בטיסה, גם חיוך (שמה לעשות זה גם חלק מהשרות) גם דיברה יפה, וגם ראו שאכפת לה, או שהיא עושה את עצמה ממש טוב. לא פספסה אותי פעם אחת. אז אולי זה כן אפשרי שישראלים יתנו שרות טוב. טוב, הודעה הרבה יותר ארוכה ממה שחשתי שאכתוב

האמת שלא חשבתי לענות ממש, רק להגיד שאין לי כוח, אבל קראתי את הבלוג שלך קצת לפני. "הבעייה של רוב האנשים היא חוסר איכפתיות. חוסר אמפתיה" משם עד הקטע על ארה"ב לא רק שאני מסכים איתו וזה דיבר אלי... אני חושב שזה קטע שכל דייל באל-על צריך להפנים. כי למרות שאתה מבין את זה, כנראה יש כאלה שלא.