שרות אינטרנט של aquanet

sasilevi

New member
שרות אינטרנט של aquanet

התחברתי לשרות של aquanet אינטרנט מהיר ב-17$ ולאחר ניסיון של שלושה ימים הסתבר שמהירות הגלישה לא טובה ולכן החלטתי להתנתק. במוקד השרות נאמר לי שאני אצטרך לשלם על חודש מלא למרות שהייתי מספר ימים ושהייתי אמור לקרוא על זה בתקנון החברה באינטרנט שאף אחד לא טרח לספר לי כאשר מסרתי את כרטיס האשראי שלי להתחברות שקיים תקנון. היחס היה מזלזל. האם זה חוקי למרות שלא הופנתי לתקנון החברה? מאיפה אני אמור לדעת שקיים אחד כזה.

על תהייה קטנוני החיים קשים

טוב שהפסדתה רק 60 ש"ח. ולא משהוא יותר יקר , הרבה אנשים היו מוכנים להיתחלף איתך ולהחזיר לך עודף . אחי זה מה שיש

sasilevi

New member
תשובה לטכנאי

17*4.8 = 81 ש"ח נניח שיש רק חצי מליון אנשים שניסו והאחזבו אז 81*500000 = 40.5 מיליון ש"ח. בחודש ללא שימוש בכלל למה שאני אשלם על מה שלא קיבלתי? למה שהם ירביחו על חשבוני?

yaniv002

New member
זה לא יכול להיות חצי מיליון!

סך כל האנשים בארץ שמנויים על האינטרנט הם בערך חצי מיליון. אז לא נראה לי שחצי מיליון. אוליי כמה אלפים!?

כעיקרון אתה צודק . אבל בחיים צריך

להיות חכם ולא צודק . כי מי שנאחז בקטניניות . לא מגיע לגדולות ברור אחי . צריך לתת לחיים ליזרום . חוץ מיזה אל תהייה כל כך אופטימי , שעוד חציא מיליון ניסו . אים ניסו עוד 10 אז זה מזל גדול לחברה . חוץ מיזה אים הייתה גומר חודש או 3 ימים לחברה זה לא משנה , הם לא חסכו כלום זה לא אוטו ששורף דלק וב3 ימים שרף פחות דלק ואת ההפרש שילשלו לכיסם . שמתה לב שנתפסתה בשטויות . אני בן 56 יש לי ניסיון חיים . אבל כעיקרון אתה צודק , אבל עים צדק לא הולכים למכולת שיהיה שבוע טוב ושקט

למעלה