שרותי ליווי בע"מ

kinley

New member
שרותי ליווי בע"מ

זה התתחיל במשהו תמים איזה טובה לחבר שביקש להזמין למסיבת פורים וביקש שאבוא ואהיה "הכונפה שעושה עליה מספר כל הלילה". זו בהחלט היתה חוויה מצחיקה. הרבה חיוכים הרבה לחיצות ידיים הרבה שתיה והרבה קירקורים סביבי...מי צריך יותר!? וממני זה רק דרש להיות יפה ולשתוק. כנראה שזה היה כזה שוס (כך לפחות חשב גם הבוס שלו שהתקשר למחרת לברר מי "הבלונדה שהיתה איתו" ואני!? אני בכלל קינלי) ובכל זאת....רצה לחזור על המנטרה שוב ....וכך היה יום שישי על הים אני הוא והחבר שלו גם הפעם נדרשתי להיות "הליווי" שלו ...... לאחר שיחה עיסקית בין השניים בה השתדלתי רק לחייך ולא להגיב פנה אלי ושאל: ובמה את עוסקת!? מיותר לחלוטין לציין שבאותו רגע הוא כמעט נפל מהצוק...... מאז זה הפך לרפרטואר קבוע: הפכתי באופן רשמי ל"נערת הליווי" שלו בכל פעם שהוא רוצה להרשים מישהו אבל זה כבר לא הפנים היפות הוא מכוון אותם לשאול אותי במה אני עוסקת ולנהל איתי שיחה רצינית..... מה שלי הפך לא ברור שמתחיל להמאס עלי כל עוד זה היה "תהיי יפה ותשתקי" ממש לא היתה לי בעיה אבל כשה"שכל" שלי הופך למסחרה זה פתאום מרגיש לי מנוצל....... איפה ההגיון!?? גם אני מנסה למצוא אותו בימים האחרונים. קינלי שרותי ליווי בע"מ
אני לא צריכה להיות רק פנים יפות אלא מתחילים להשתמש גם בשכל שלי הלו מה נהיה פה?!!? ולמה זה יותר מפריע לי!? אני עדין לא מצליחה להסביר לעצמי. אבל זה הגבול שמצליח לעצבן אותי הגבול שגורם לי להרגיש מנוצלת

נורא פשוט

יש מצבים שבהם פשוט כדאי לפנות לטיפול תרופתי. את הרי יודעת...

kinley

New member
פעם מזמן כשרק התחלתי לעבוד כאן

ניהלתי צוות של אנשים: 2 סיכזופרנים, דיכאוני ואובססיב קומפולסיב אנשים משכמם ומעלה בניהם מפתח טיל החץ ואחרים שנפלו למחלה היה מאוד מענין לשמוע את שיחות הבוקר שלהם שכמעט לוו בהמלצות על כדורים חדשים שיצאו לשוק אחרי ההכרות המעמיקה שהיתה לי בתחום ואיתם אישית אני ממליצה לך נועם, לא להתעסק בדברים שאתה לא מבין רק בריאות וחג שמח קינלי

אטיוד5

Active member
איזה עליהום?

אני מציע לה לגבות תשלום על שירותי ליוויץ זה מקובל בכל מקום. בינתיים היא יוצאת פראיירית, כך נראה לי.

לא הייתי פה שנה,אבל קראו לי אז באתי

ורק בשבילך הגעתי עד הלום, קינלי. בואי נהיה כנות ונודה על האמת: הכי הרבה אהבת את הפרובוקציה. להדהים, לעשות גלים. הרי זה לא באמת ככה...
ולגופו של עניין: הבנאדם זקוק להעלאת "קרנו" בעיניי חבריו. והוא.. לא עוד סתם אחד, הוא דווקא פיקח. יש לו חושים של צייד אמיתי. הוא הבין היטב שאת אוהבת פרובוקציות, אז הוא הזמין אותך למסיבה במעין תירוץ מצוץ שכזה, על מנת "לצוד" את שיתוף הפעולה שלך. אחר כך, כש"בא על סיפוקו" היה צריך לשדרג את הרושם. כי הצורך הזה להעלאת קרנך בעיני החברים הוא כמו חבית בלי תחתית, הוא תמיד קיים. לכן, עבר לשלב הבא: להדהים בעזרת מעמדך, שכלך, לייצר את הפרובוקציה שלו בעזרתך. לא עוד את עושה פרובוקציה. עכשיו הוא עושה את הפרובוקציה. עם האמת של מי שאת. כל עוד את "בת לוויתו" (במילים אחרות את בעצם חברה שלו... אבל אבוי, זה לא פרובוקטיבי מספיק בשביל להחזיק אותך שם בזירה) הוא 'מתוגמל' גם מעצם ההנאה מחברתך וגם בהכרה חברתית גבוהה יותר. מבחינתך ה"שימוש בשכל" שלך היה כבר יותר מידיי. כי פתאום הבנת שזה לא בכאילו, הבנת שהוא באמת היה רוצה אותך שם על ידו כצורך בטיפוח המעמד החברתי שלו כי פתאום הבנת שזה בעיקר למלא את הצורך שלו יותר מאשר הצורך שלו להיות איתך נטו. זה למה את מרגישה מנוצלת. במיוחד כשזו הפכה להיות הפרובוקציה שלו מול חבריו במקום שתהיה פה פרובוקציה שלך. נמאס לך להיות הבובה שמאדירה את הבחור בעיניי חבריו בלי לקבל מזה את התמורה האמיתית... החברות האמיתית, אותה חברות שהיה לך נדמה שהייתה שם קודם. לא להתבאס קינלי. זה שטויות. ולא צריך לעשות מכל הסיפור התמים הזה כזה סלט
הבהלת כאן כמה אנשים.....

אורמור

New member
את לא חייבת להתנצל על הביקור זיגי

את מוזמנת תמיד אני מבינה שטרם נואשת מניסיונות לחנך אנשים מבוגרים, אני מניחה שכשקינלי נחשפת, היא גם מספיק בוגרת לספוג שטויות ציניות ו\או מרושעות של אחדים ואינה נבהלת מהליכאורה "עליהום" כמו שברור שמי שיורה חיצים צינים מציג את כרטיס הביקור שלו עצמו ועומד מאחוריו נאמנה על כל מה שזה מעיד. פה כידוע לך עובדים בשיטת "לא נגענו" איש איש ודייסתו.

kinley

New member
אלוהים כמה שאת צודקת

איך את תמיד מטיבה לנסח במילים ולשים את האצבע שעבורי תמיד כלכך סבוכים. טוב שלפחות פה את זמינה

למעלה