שרותי אורחים

אסיא10

New member
שרותי אורחים

אנחנו בשלב בחירת הקרמיקה. אנחנו חושבים לעשות בשירותי האורחים קיר אחד ללא קרמיקה עם טיח גס עד הרצפה. האם צריך טיח מיוחד/שליכט או צבע מיוחד כדי לקבל על הקיר מרקם גס? האם יש חסרון בקיר ללא קרמיקה (נקיון, רטיבות)?

בינא

Member
מקובל כיום לבצע חדרי שירותים ללא קרמיקה...

בצוע של שליכט צבעוני (כמו בקיר חוץ) בשירותים, אפשרי ורצוי שיהיה אקרילי כדי שיהיה רחיץ.

גרזנית

New member
עוד טרנד לא ברור

שירותים זה מקום שיכול להתלכלך משפריצים של שתן וכו איך בדיוק מנקים טיח אקרילי עם חריצים? בחיים זה לא ייצא נקי לגמרי והריח תמיד יישאר.... מה קרה לאנשים? זנחו לגמרי את עיקרון הפרקטיות לטובת האסטטיות לדעתי, שירותים צריכים להיות מחופים בקרמיקה עד גובה מטר לפחות מ 3 צידי האסלה.

esterika007

New member
ואם צובעים בסופרקריל קלין

שאותו ניתן לנקות בקלות...? למרות שבעיני חיפוי בקרמיקה יותר יפה.

גרזנית

New member
הם שאלו על טיח אקרילי

אני אישית חושבת שצבע פלסטי זה מיושן ומגעיל וכבר עדיף קרמיקה

בינא

Member
למיטב זכרוני....טוב עברו כבר כמה שנים...

לא יצא לי להשפריץ שתן על הקירות אף פעם ולא זכור לי שהייתה לילדים שלי בעיה כזאת. כשעושים טיח אקרילי גס על קיר אחד של שירותי האורחים, סביר שזה יהיה הקיר שמסתכלים עליו כשיושבים או עם הגב אליו כשעומדים...בכך תיפטר הדאגה של השתנה על הקירות... אגב, בבדיקה שעשיתי, הרבה יותר קשה לנקות שתן מרובה מאשר בשליכט אקרילי, כי שליכט אקרילי ניתן לנקות עם מברשת קשה וסבון בעוד שהרובה מתפרקת מזה ועוד מעלה עובש לאורך זמן...מהשתן שנספג בה כמובן...לא מהניקיון.

החסרון הוא באפשרות הנקיון

אפשר לבצע חיפוי כללי עד גובה 100 או 120 ומעל לבצע שליכטה צבעונית , שהיא האפשרות הזולה לקבל מרקם גס

למעלה