שרונקאם שלום

bbzion

New member
שרונקאם שלום

איך אפשר לראות את הסרט ? כאשר נפתח לי האתר של TRIPOD ? היכן בדיוק הקובץ ? תודה ולהתראות

שרונקאם

New member
תוריד את הסרט מהכתובת הבאה

http://dalisrael.tripod.com/yes.avi או שפשוט תלחץ על הקישור בסוף ההודעה הזו...

רמי א

New member
לשרונקאם קשה לי להאמין שזה

כרטיס לא חוקי. כי בשידור הזה אין רכישות סרטים כי לא בוצעו.רכישות סרטים. ואין תשלום חודשי כי בחודש הראשון מההתחברות לפני ה30 יום אין סכום לתשלום.כי זה במסגרת מבצע.או שיש לך קשרים עם הטכנאים מיס ובצורה לא חוקית הם מחקו את התשלום ולא יותר. אם אתה צודק אז תראה לי תצלום לא שטחי כלומר תראה לי יד מכניסה כרטיס לא של יס למקלט לא של יס ומהמסך רואים את השידור של יס. אז אני אאמין לך.לא כדאי להתעסק עם המקלט של יס כי יס בהליכי תוכנה הסוגר מקלט שלה ברגע שיש נסיון למחוק את התשלומים הרשומים במקלט שלה. זה ממקור בכיר בחברה שביקש לא להזדהות ואמר לחבר שלי שביקש לא להזדהות שאמר לי.את זה. אז רק אם תוכיח שזה לא על המקלט שלהם עובד אז אאמין לך.

שרונקאם

New member
רמי, העליתי נקודה מעניינת...

את השידור שלי אני קולט במפענח של YES. בזמנו YES איפשרה לרכוש מפענחים והמפענח שלי נרכש מהם ע"י חבר שמחובר חוקי. הכרטיס שסופק לי איתו הוא כרטיס של אותו חבר שמנוי על חבילת הסרטים בלבד. על הכרטיס החוקי צרבתי את הנתונים של המפענח ושל הכרטיס של חבר אחר שלי שיש לו UNLIMITED. וזה עובד לי במפענח של YES. יכול להיות שאם תכניס את זה למפענח לוויני אחר, לא של YES זה לא יעבוד. כי אין לי מפענח אחר, אני שיחקתי רק עם YES. יש לי מפענח אחד וכרטיס אחד. אבל הכרטיס הצרוב עובד לי במקלט של YES ללא בעיות. מי שגר קרוב אלי (ראשון לציון) ומוכן להגיע אלי עם המפענח שלו על-מנת לבדוק את הנושא שיצור איתי קשר בבקשה. :p שרון.

רמי א

New member
מה זה שוה אם לא ניתן

ליראות את זה בכל מקלט לוין נורמלי שאפשר לשים בו אול קאם. וגם אם זה נכון זה לא משתלם כי היום לעניות דעתי יס רק משכירה את זה והיא ביטלה את המסלולים יס סופר שואו יס מוביס יס אנלימיטד. דרך אגב כמה כסף אתה מבקש על כרטיס כזה ולכמה זמן הכרטיס עובד?

שרונקאם

New member
לא אמרתי שלא ניתן

אמרתי שלא בדקתי את זה. אצלי זה עובד אבל זה מקלט של YES. ואגב עד כמה שאני יודע לא בוטלו המסלולים, נהפוכו, התווספו חדשים: "SUPERSHOW" & "SUPERMOVIES" לגבי תוקף הכרטיסים כאן הבעיה... בגלל שבעצם הכרטיס שיש אצלי הוא תעתיק של כרטיס מקורי של חבר שלי שמשלם ל-YES. ברגע שהוא יתנתק גם אני ינותק. פשוט לכרטיס הצרוב שלי יש את אותו S/N שלו... לכן, אני לא מוכר את הכרטיסים או את הציוד. אני רק אומר שאני הצלחתי למצוא צורב כרטיסים מתאים ל-YES ושהצלחתי לצרוב והראיתי לכולם... אני לא פה בשביל לעשות מזה ביזנס... אם אתה רוצה אני יכול לומר לך איך לצרוב כרטיסים של YES. לא יותר... שרון.

למעלה