שרוני אני לא מצליחה לפתוח את תיבת המסרים שלי, ואני לא יכולה לקרוא את מה ששלחת לי
מ מוצרלה New member 27/10/03 #1 שרוני ../images/Emo124.gif../images/Emo7.gif אני לא מצליחה לפתוח את תיבת המסרים שלי, ואני לא יכולה לקרוא את מה ששלחת לי
שרוני ../images/Emo124.gif../images/Emo7.gif אני לא מצליחה לפתוח את תיבת המסרים שלי, ואני לא יכולה לקרוא את מה ששלחת לי
מ מוצרלה New member 27/10/03 #3 חיפושית,תפסת אותנו על חם../images/Emo9.gif (תגידי,מה זה? את מסתתרת בין החורים פה???). שרוני ואני באמצע תיכנונים על החוטיני של אשת הדייג, ובינינו? אם ככה נראית אשת הדייג, מענין איך נראה הדייג עצמו!!!!!!! חבל שאני לא דג
חיפושית,תפסת אותנו על חם../images/Emo9.gif (תגידי,מה זה? את מסתתרת בין החורים פה???). שרוני ואני באמצע תיכנונים על החוטיני של אשת הדייג, ובינינו? אם ככה נראית אשת הדייג, מענין איך נראה הדייג עצמו!!!!!!! חבל שאני לא דג
ח חיפושית222 New member 27/10/03 #4 הנה הדייג שותה משהו לפני שהוא הולך לדוג את החוט של החוטיני מאשת'דייג
מ מוצרלה New member 27/10/03 #6 רק קופיקו יכול להסתיר לו????? לא יכולת לארגן דייג שנחש גדול וארוך וגמיש מסתיר לו???? כמובן שאין הנחתום מעיד על גיסתו חחחחחחחחחחח
רק קופיקו יכול להסתיר לו????? לא יכולת לארגן דייג שנחש גדול וארוך וגמיש מסתיר לו???? כמובן שאין הנחתום מעיד על גיסתו חחחחחחחחחחח