שרוני ופאנק...

blue love

New member
שרוני ופאנק...

תודה לכן.. תודה על מה שנתתן לי אתמול.. תודה על חברות כנה ללא תנאי... תודה על התמיכה ללא סייג.. תודה על כך שאתן..פשוט אתן... לא אשכחזאת לעולם. blue

*pank

New member
אהבה כחולה! ../images/Emo13.gif

הפאנק השיבה לאוקיאנוס הכחול טיפה. אתה במשך תקופה ארוכה, תמכת בי בכל דרך אפשרית, והשבת חיוך לפני, פעם אחר פעם בתקופה הכי קשה. אפילו כאשר תקפתי אותך באופן שגוי ומוטעה, לא השבת לי באותה המטבע אלא הושטת לי יד, כפי שרק ידיד אמת עושה. בסיפור של פינוקיו יש פיה כחולה שמדריכה אותו איך להיות ילד אמיתי. אז אתה האביר הכחול של האהבה, פאון כחול שמזכיר לי, לא לוותר על האהבה ועל החיים בכלל. אתה התקווה הכחולה שלי. כשאתה מחייך אלי כל העולם מחייך אליי. מי שפוגע בך, פוגע בי! ורק אדם רע, עם נשמה מכוערת ומעוותת, מסוגל לפגוע בבחור הכי מקסים בנט. השם שלך עדיין יורה זיקוקים כחולים של אושר. באהבה טהורה ותמימה, אהבה בין ידידים, ועם המון המון חיבה פאנק

רגע רגע רגע ../images/Emo12.gif

יש דברים שאני פשוט, אבל פשוט לא מבינה!!! מה קורה כאן?? מי מעליב את מי ועל מה ולמה?? אני לא מבינה לבני האדם (לא לשכוח שאני גחלילית) אין מה לעשות חוץ מלפגוע כל הזמן אחד בשני??אוףףףףף תמיד אמרתי שבני אדם הם גזע משונה
ומה העיסוק הזה ביופי??? אתם לא יודעים שהיופי האמיתי, אבל על באמת, נמצא אי שם במעמקים??? ומי שלא יודע יש לו בעיה גדולה מאד!!!
ופאנק יקירה... את זוכרת גם את הצרצר מפינוקיו?? חבר טוב...
- המצפון!! היה לו שם התפקיד החשוב ביותר..כי מצפון ויושר פנימי ואמת וכח רצון ותקווה.... הם הם העיקר... (טוב ועוד כמה דברים..)אז מה עוד צריך הבן אדם?? מיישרת את המשושים שלי ומסתכלת בראי...
אני מקווה שיהיה לכולכם טוב ורק טוב, כי אין אדם שלא מגיע לו טיפה של אושר...ואפילו יותר מכך ורק טוב... וכמובן...מילוי כל התקוות...אחת לאחת גם אם הדרך נראית לפעמים בלתינסבלת.. רק טוב לכולכם!!!!

*pank

New member
גחלילית המצפונית!!!!

את למעשה גם ג´ימיני קריקט וגם הפיה הכחולה. וכל פעם שבא לי להיות עצובה ולרחמים עצמיים להכנע, את הורסת לי הכל, וחיוך גדול וקורן על שפתי מעלה. ואם משהו רק יעיז לפגוע בך, אני ארוקן עליו מחסנית שלמה של של קליעים ואשלח בו אלף חיצים מורעלים שישארו נעוצים בלבו לכל החיים. מספר החיצים והקליעים כמספר הכוכבים שבדירתי נוצצים וזוהרים, ושכמה את קסומה לי כל יום מזכירים. פאנק שיודעת שבסופו של דבר מה שעושה את החיים יפים, זה אנשים מופלאים או במילים אחרות גחלילית.

פאנק!!!!!!

ובכן.....אני בעצם..מכשפה שהפכה לגחלילית...אבל אל תגלי לאיש...פעם אספר את הסיפור...
ואני מקווה שרק אושר ושלווה ישררו בביתך ובליבך וגם אם תרגישי לפעמים עצב או עייפות ...מותר...אפילו אנחנו היתושים, הגחליליות השפריריות וכל בני המשפחה.. מרשים לעצמנו לפעמים כך באמצע החיים להירדם לכמה דקות על איזה עץ בפרדס או ביער ...אבל רק לפעמים כמובן
המון טוב ורק טוב!!

blue love אחר הצהרים קסומים ..

ממש כמו באגדות של הילדים ... חברות מראים לא רק שטוב .. גם כשרע לחבר .. עושים הכל כדי לגרום לו לחייך .. כשפוגעים באדם שאוהבים כאילו פוגעים בנו .. אפילו שזה לא מכוון לנו .. כשפוגעים באדם שאוהבים כאילו פוגעים בנפש שלנו .. אם היה לך איזה ספק שלא הייתי עושה את זה שוב פעם .. אז הסר את הספק מליבך ... אתה אהבה הכחולה שלי .. מאז ומתמיד .. שרון

למעלה