שרונה????????? איפה את?????

bertap

New member
../images/Emo141.gifלכל הסבים והסבתות

למי שמעונין: הנכדה לימדה אותי משחק קלפים משגע למי שמעונין השלח לו לאימל ממני ברטוש

magy

New member
שרונה????????? איפה את?????

אני כבר חזרתי......גמרתי מיד את העסק....... ואת? עדיין מתעכבת שם? את לא זריזה.......או שהוא לא.......
אחרי סיבוב פאבים מאסיבי כזה.........סוגרים מהר עניינים...... אז מה היה לנו? "הסנדק"....קלמן, המקום ההוא שבדיוק סגרו עם כל החתיכים סביב....,,,,,ואיך קראו להוא..... על יד האודיטוריום? קלריס????? ומשם, לאן שחשבנו מן הרגע הראשון........על פסגת ההר.....הירוק תמיד? כן..........נו.......איך לא? ברח לי השם......ברגע האחרון...... לא מוצארט, לא שוברט, ....איך קוראו אותו?????? רסיטל........בטח........סוגרים את המקום, אחרונים...... ורק אנחנו שם יושבים , כאילו העולם מת....... נו,,,,,,תגידי לו כבר ללכת......מאוחר........... אני אמרתי לו : צ´מע, להיום זה הספיק.......נכון שאתה מעניין אבל......צריך גם לישון......... וכמו שאומר כרגע "פרנק סינטרה".....אנחנו הרי "שני זרים בלילה" ועוד בלילה הראשון......... אז יאלללללללה.......´תחפף....... קיפל את השרוולים, נכנס לאוטו......והתחפף......... מה מעכב אותך????? שרונה.......לא בלילה הראשון..... זה לא בריא.........הוא עוד יחשוב שאת אחת שנותנת........ למה לך? תעשי כמוני........אבל איך תקשיבי לי כעת......כשאת כבר לא על ידי? נו, אני כבר מתחילה לדאוג לך...... את בטוחה שאת יודעת מה את עושה? את הטנגו שמנגנים כעת, את מכירה? "לה קומפרסיטה"......רקדנו את זה הלילה.......שם........ זוכרת? איזה טנגו.....איזה ריקוד אירוטי......חושני את איתו, אני עם ההוא....... נו, תחזרי כבר הביתה......אחרת אצלצל אלייך........לבדוק שלא הסתבכת איתו........... צ´מעי, התעייפתי כהוגן היום........וכבר בוקר...... חבל שלא נשארנו שתינו לבד.......בלי התוספות...... אבל פתקים כל כך יפים.....באמצע האוכל........ ואנשים כל כך יפים באמצע החיים..........היה קשה לסרב...... מה אנחנו ? קרש על פיגום? נו, יהי אלוהים בעזרך....... ושובי מהר לפורום שאוכל להרגע וללכת לישון..... אני על קוצים.....גחלים.........וקשה להסתובב על הכסא המסתובב..... את לא יכולה להגיד שלא היתה כימיה......היתה........ ואיזה חוויות בערב אחד..........כמו שבוע שלם.......... וכמה נעים היה לדבר על הכל........ חֶברה נעימה ביותר..... הלוואי כל יום......... אז ליל מנוחה לך........כי לילה טוב, כבר היה............ סי יו דרלינג............ נשיקות..........

שרונהה

New member
מגי!!!!!!! אני פה!!!!! הרגע הגעתי

אני לא זריזה?? זה הוא שלא רצה לעזוב אותי.......... פחד שאעלם לו....... רצה טלפון......... משהו......... אמר שמישהי כמוני זה נדיר לפגוש........... יו כמה מחמאות........ כל כך התלהב................. אמר שלי הוא חיכה כל חייו.......... ואני.... אני לא מתמסרת בקלות........... שיזיע קצת.......... אחחחחחחחחחחח הריקוד האירוטי ההוא................משו משו... הבטחתי לו שאני אצלצל.............. כדאי????? ומה איתך??? ככה "נפנפת" אותו מהר??? הוא נראה לי מקסים ההוא שלך.... תפסיקי להסתובב כבר...... את עושה לי סחרחורת מהכסא המסתובב שלך.. זהו...... הולכת לישון............ אחחחחחחח איזה לילה......... ליל מנוחה או בוקר טוב......... איך שתרצי.............. וקחי

זה אני הייתי בפאב../images/Emo121.gif

איזה ראשי כרוב זה אני הייתי בפאב וקראו לי בכלל בטהובן כמה כוסיות יין ואתם שיכורות-אני יוצא עכשיו לרוץ 10 ק"מ ואחרי זה בחירת מלך/מלכת היופי של הסוס הערבי בתל-מונד (שעה 11) תזהו אותי לפי כובע כמו של "קרוקודיל דנדי" אז קדימה,קפה שחור ולדרך נ.ב א.כל מה שכתבתי נכון חוץ מהשורה הראשונה ב.מגי לא להפריע לשרונה היא כבר אצלו...

דניאלה1311

Active member
מנהל
חבר´ה חבר´ה מתי אתם הולכים לישון? טוב גם אני חרגתי ממנהגי והלכתי לישון ב-1.30 לפנות בוקר וזה נחשב מה זה מאוחר, אבל לעומתכם? זה היה מוקדם. מתי תקומו יא עצלים????

למעלה