שרון????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שרון????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איפה את??? האם את בסדר??? ושי היכן הוא?? בבקשה להשאיר סימני חיים רק טוב!!!

הנה אני ...........................

היית רק צריכה לבקש שאבוא .. והנה אני הגעתי .. אני בסדר עד כמה שאפשר להגיד .. מודאגת ודואגת .. מפוחדת ומפחדת ... שי .. שי שלי עדין שם .. חיה מטלפון לטלפון .. משיחה לשיחה מכניסה לי לראש שהכל יהיה בסדר ויגמר בקרוב הלוואי .. כלכך כואב בלב .. על כל החילים שנהרגים במלחמה הזאת מלחמה שלוקחת לה הרבה מאוד קורבנות הלב בוכה ההגיון מסרב לקבל .. כל כך הרבה קורבנות צעירים מילואמניקים .. שעזבו את הכל החיים משפחה עבודה חברים אשה וילדים והלכו להלחם בעבור הארץ שלנו .. אנשים קסומים שיותר לו יחזרו הדמעות ממשיכות לזלוג .. כלכך כואב .. ואני ... שהייתי אופטימית מורעלת הפכתי להיות פסימית מצויה חושבת תמיד על הכי רע .. מכינה את עצמי למכה שתבוא במהרה אבל , כל שיחה עם שי .. הוא בסך הכל מחדיר בי עוד תקווה .. הלוואי ויחזור .. מרגישה כלכך בודדה .. לבדי .... רחוקה אפילו מהמשפחה . הלוואי ויהיה לנו שקט הלוואי וכולם יחזרו הביתה בשלום הלוואי ומשפחות לא ידעו עוד צער של אבדות הלוואי ונחזור להיות מדינה צוהלת ושמחה .. מדינה של אהבה בלי מלחמה . ערב נפלא גחלילית קסומה שרון

שרונינקההההההההה../images/Emo25.gif

הרי סיכמנו שהכל יהיה בסדר ושי יחליף טיטולים בלילה אז בתחום הזה אין לנו שום בעיה! והוא יחזור במהרה הביתה... שמעתי שבשבוע הבא מחליפים אנשי מילואים באנשים אחרים... נחמה כלשהי... ומדוע שלא תסעי למשפחה להתפנק טיפה?? מה יש?? אני בעד (כאילו שמישהו שאל את דעתי
) בינתיים, שולחת לך משאית של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכמה כוכבי שמירה! החזיקי מעמד, שאי ברכה ורק טוב!!!

למעלה