שרון

שרון ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

איפה את????. משאירה לך על העץ שקית של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים..... (מסתתרת על העלה העליון של עץ התות... כדי לתפוס אותך
) ושולחת לך
גדוללללל רק טוב!!

גחלילית קסומה ...

עוברת עלי תקופה לא קלה .. התאכזבתי מאהבה .. הלב נשבר .. ואין לי ברירה אלא להדביק את שאריות הרסיסים ולחכות שהלב יחלים בינתים קצת קשה לי וכואב אבל מי יודע , את נסתרות הלב מגיעה לשדרה ורואה את העץ ומתחתיו שקית עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים בדיוק כמו שאני אוהבת .. תודה על החיבוק , זקוקה לו .. והרבה ממנו אני פה .. מביטה מסתכלת קוראת .. אבל לא כותבת .. אין לי כוח , האויר יצא מהמפרשים אין לי חשק , לכתוב .. יובש של משוררים .. שולחת לך חיבוק בחזרה .. ותקווה לשמחה רבה .. אוהבת .. ולא שוכחת אותך שרון

שרון כנסי ללשכתי בבקשה

מפנה מקום על הכורסא המיוחדת שלי מעלי הבמבוק.... מכינה כוס מיץ צוף בטעם פסיפלורה... (זה טעים משהו משהו...) מוציאה מארון הקסמים שלי דבק מיוחד.... צריך לקחת 3 פעמים ביום ולא לפספס אף לא פעם אחת!!! מוציאה ממחטת משי מסבתי עליה השלום... שאמרה לי שממחטות סופגות ה-כל... ו.... מוציאה מהארון העליון שקית קטנטנה... שקית התקוות.... משאירה אותה לידך.... את תדעי מתי... יושבת לי על הערסל ומקשיבה... שאי ברכה ורק טוב!!!

Mאיה

New member
שרון

רק להגיד שאני מרגישה אותך. שאני יודעת...שאני חשה..

מתוקית.

New member
שרוני..

רק לאמר שקיבלתי צמרמורת לקרוא אותך.. קחי חיבוק ענקקקקק שיחממם לך את הלבד.. ודעי שלכל סוף יש התחלה חדשה שוב חיבוק ענקקקקקקק וחמים לימים כאלו מפני שהימים הזורחים אוטוטו מתדפקים על דלתך חיוך ואושר ושהכל יעבור לך ממול מוואה ג´ול

למעלה