שרון סטון עם בעלי

jadi5

New member
שרון סטון עם בעלי

טוף נו.... אני מתרגשת....אז אני משתפת אתכם... בהתרגשות שלי.. בכל אופן לא כל יום יש כוכבת כזו בארץ. אז בעלי אלי - שיחיה - עובד בקק"ל, ושרון סטון הגיע לנטוע עצים ע"ש הילדים שלה...... ובעלי שהוא יערן בקק"ל.... והוא זה ש הכין את הקררקע ואת השתילים והגיש לה אותם נכח בטקס והנה קומץ תמונות בעלי הוא עם המשקפיים הכהים והחולצה השחורה עם מעיל ירוק

jadi5

New member
היייייי רגע !! רגע !!!!!

פוקר טוב לכולן.............!!!!!!!!!!!! אכן נכון, אם כבר אז כבר עם שרון. הוא באמת כזה COOL מאוד ביקשתי להגיע איתו לטקס - נו גם אני רוצה תמונה. מה - הגיב הכוכב !!! - ....."מה את מתרגשת - בסה"כ טקס ושרון מגיע.."@!! אכן הוא באמת לא מרתגש - כי הוא פגש הרבה מכובדים וגדולים מהעולם, אבל שרון סטון !!!!! אוקצור - לא הגעתי לטקס מפאת האבטחה והבלאגן וסגירת הכביש לקראת היער ובלאגן גדול.... אמממממההההההההההההההההההההה אישי היקר מספר שהיא, מאוד עדינה, מאוד מאוד מאוד יפה , נטולת איפור, חלצה את סנדליה וצעדה יחפה על הבוץ לקראת השתיל... הזילה דמעות כאשר שתלה את העצים ע"ש ילדיה רון ו.... מאוד התלהבה מירושלים (הם סיירו איתה ביערות ותצפיות שאנו לא מגיעים לשם) הרי ירושלים לא?!!!!!!! והיא אמרה שכל מה שהיא הכירה על ישראל זה מלחמה, ופיגועים זה שרואים הרבה בTV עוד סיפר והתלהב הבעל מגילה המופלג והמהראה שלה, - אבל הביגוד מזעזע.... לשאלה הנצחית האם היתה עירומה בסרט - אז לא !!!!!!!!!!!! לטענתה... אוקצור היה כיף לו, ובפעם הבאה שיהיה טקס עם סלבז .- אני מודיעה לכל הפורום שנגיע כולנו ביחדדדדדדדדדד

שושוצ

New member
עם כבר הבעל עם מישהי, עדיף שזאת

תהיה שרון סטון, הא?

ליילה 1

New member
עם המטפחת על הראש../images/Emo66.gif

הליידי עם האינסטינקט נראית כאילו זה עתה יצאה מתפילה מחצרו של הרבה
מיהופיץ

למעלה