סבבה אני תיכף רושמת!
ח חיים 17 New member 12/2/03 #22 מה קורה שרון ואסף???? בסוף לא הלכתי למשחק לא היה לי כוח ראיתי אתו בT.V ישראל ניצחה 2-0 ראיתי את שלום כמה פעמים.
מה קורה שרון ואסף???? בסוף לא הלכתי למשחק לא היה לי כוח ראיתי אתו בT.V ישראל ניצחה 2-0 ראיתי את שלום כמה פעמים.
ש שרון אסף וגל New member 12/2/03 #24 סיימנו לכתוב מותקק ../images/Emo39.gif והיי חיים מה קורה איתך? ראית מה ליאון כתב על מה שכתבו לו? הפיגור של הבנאדם הזה! ! ! (תראה גם מה אני כתבתי למניאק המפגר!)
סיימנו לכתוב מותקק ../images/Emo39.gif והיי חיים מה קורה איתך? ראית מה ליאון כתב על מה שכתבו לו? הפיגור של הבנאדם הזה! ! ! (תראה גם מה אני כתבתי למניאק המפגר!)
ח חיים 17 New member 12/2/03 #25 ראיתי הוא פשוט דפוק../images/Emo163.gif נו........ לומדים למבחן??????
ש שרון אסף וגל New member 12/2/03 #30 סיפרתי לה בינתיים רק חלק תיכף אני אכתוב את החלק השני פשוט זה ארוווווווך!
G get well New member 12/2/03 #31 לא תיכף..עכשיו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif
לא תיכף..עכשיו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif
ח חיים 17 New member 12/2/03 #32 איציק בן גור אצלי../images/Emo86.gif איציק אצלי. הוא מוסר לכם דש חם. הוא אמר שהוא דלוק על ניבה
ש שרון אסף וגל New member 13/2/03 #35 זה בדיוק מה שכתבנו לך זה בדיוק מה שכתבנו לך בפרטי הרגע.. זה יכול להיות מצחיק מצד שני בטח עכשיו ליאון ממש אבל ממש שונא אותנו אז קצת לא נעים!
זה בדיוק מה שכתבנו לך זה בדיוק מה שכתבנו לך בפרטי הרגע.. זה יכול להיות מצחיק מצד שני בטח עכשיו ליאון ממש אבל ממש שונא אותנו אז קצת לא נעים!
ש שרון אסף וגל New member 13/2/03 #34 בהצלחה להם! וכתבנו לך get well ותראו את ההודעה שאסף כתב עכשיו!! מאסף: אני אוהב אותך בנגור ושיהיה לך רק ב ה צ ל ח ה !!!!! משרון: good luck!
בהצלחה להם! וכתבנו לך get well ותראו את ההודעה שאסף כתב עכשיו!! מאסף: אני אוהב אותך בנגור ושיהיה לך רק ב ה צ ל ח ה !!!!! משרון: good luck!