שרון מה חדש??????????

חיים 17

New member
שרון מה חדש??????????../images/Emo140.gif

איך היה בבצפר??? אנחנו גמרנו ללמוד ב1
מה את עושה היום????? יש מצב שהיום אני יראה אותך אולי נלך למשחק ביחד
זה יהיה מצחיק שלום מני ואיציק בן גור מחלקים כדורים אזה כיף להם. אני אוהב אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך מאודדדדדדדדדדדדדדד!!!!!!

גם אני אוהבת אותך!

אבל לצערי אני ואסף צריכים לחרוש היום למבחן בלשון...
ומחר יש מצב שאני אראה אותך?

חיים 17

New member
לא יודע אבל לא נראה לי

אני רציתי לראות אותך היום חבל!!!!!!!! תמסרי לאסף דש ותגדי לו שעכשיו אני חם עליו אם הוא מבין למה אני מתכוון

בעע לא מצחיק! ../images/Emo46.gif

מאסף: דיייייייייייייי לא מתאים אל תרשום את זה אפילו לא בצחוק כי אחרי זה יחשבו שאני הומו!!! משרון: זה ממש אבל לא היה מצחיק! חשבתי שדיברנו על זה !!! מאסף: אתה יודע שאני אוהב אותך בתור ידיד אבל אל תגזים לי ולך יש אהבה(חברות) משלנו!!

חיים 17

New member
מה קרה?????????????

כולם יודעים שאני אוהב את שרון ואתה את קארין זה בצחוקקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!! מה אתם עושים סיפור מכול דבר???????????????

זה פשוט לא מצחיק ../images/Emo99.gif

אני אוהבת אותך וזה מעצבן שאתה אומר את זה לאסף!

חיים 17

New member
אם את אומרת../images/Emo14.gif

אני סתם אמרתי את זה!!!! לא חשוב עזבי את הנושא הזה. אני הולך לישון. ואחרי זה אני הולך למשחק. חבל שאני לא יראה אותך. נדבר כבר בערב אני אוהב אותך שרון

שרון אסף וגל

מה אני ? אין לי אהבה ממכם? אני לא מבינה איזה הפליה זאת אז מה אם אני לא מכירה אותכם כל כך... אבל להיות נחמדים במסרים אתם כן אבל בככה לא נעלבתי פגועה חן

למה לא נחמדים? :(

ובטח שאנחנו אוהבים אותך חן מאמי!
(ואמרנו שאנחנו נשמח לדבר עם מי שלא מכיר אותנו:)

get well

New member
שרון, מה המצב מותק??

ראית את השרשורים שלי ושל חיים אתמול גאה בי שלא אמרתי לו???????

חח תודה מאמי :)

יש לך ד"ש מאסף ואני די בסדר מה איתך? ראית מה ליאון כתב על ההודעה שכתבו לו???

get well

New member
כן, רואים שהוא לא מרבה במילים../images/Emo13.gif

אגב חשבת כבר מה תעשי בחג האהבה (מכל הבחינות) את כבר יודעת מה אני חושבת על זה ד"ש לאסף

get well

New member
האמת לא משהו ומחר אני צריכה

ללכת לרעיון עבודה ואין לי מושג איך אני אקום מהמיטה!!! לא נראה לי שאני אצא ואם כבר אז רק לגת רימון כי זה מה שחבר שלי רוצה לעשות, ובטח כל החברים שלו יבואו ככה שרומנטי זה כבר לא יהיה, טוב מה אפשר לעשות אחרי 3 שנים..

3 שנים?...

יפה יפה!! אבל את אומרת שאחרי 3 שנים אין רומנטיות?... ומה זה "גת רימון"? ואנחנו מקווים שתרגישי טוב!

get well

New member
אתם גרים בת"א ואתם לא יודעים מה

זה "גת רימון"????????. זה דיסקוטק בת"א, אבל נראה לי שזה מגיל 18 למרות שאני לא בטוחה. 3 שנים ניהיה בסוף החודש אמן. וזה לא שאין רומנטיקה- - ח-ס ו-ח-ל-י-ל-ה. פשוט מפסיקים להתלהב מימים כמו יום האהבה וכאלה כי אחרי פעמיים שלושה זה נמאס, אבל כל יום יש רומנטיקה ואהבה אנחנו לא צריכים שיגידו לנו מתי לחגוג אנחנו חוגגים כל יום. ויום שישי זה יום נוח ללכת לדיסקוטק כי שבת זה חופש ואין לימודים (אוניברסיטה,מכללות) וגם אין עבודה (בד"כ) אבל לכם אני מרשה להתלהב כי גם בפעמים הראשונות התלהבנו מזה. בקיצור כשתיהיו יחד 3 שנים(אמן) תבינו..

הבנתי.. ../images/Emo45.gif

הלוואי שיהיה לי כזה קשר ארוך...! ואנחנו לא מכירים את הדיסקוטק, אולי באמת זה מגיל 18.. ושיהיה לכם הרבה מזל-טוב!

get well

New member
תודה, לכי תדעי אולי את וחיים ואסף

וקארין.. איזה דיסקוטקים את כן מכירה בת"א??? הגת רימון הוא נמצא ליד אלנבי. תשאלו חברים שלכם הם בטוח מכירים הוא מה זה ידוע

נשאל.. :)

אנחנו מכירים די הרבה... אבל אם כבר אנחנו הולכים אז זה לסטודיו, קאט בלו או האנגר.. אבל אנחנו לא הולכים יותר מדי, אין תקציב, חח.. סתם, בד"כ אנחנו מעדיפים ללכת למסיבות פרטיות.

get well

New member
הופה!! מסיבות פרטיות סחתיין!!

אולי תרשמו לי מסר בפרטי מה הקטע עם ליאון וככה לא ימחקו לכם אני מבטיחה לא לספר

למעלה