שרון יצא אכבר גבר...

שרון יצא אכבר גבר...

כך כתב פה אחד מחברי הפורום. גבר שבגברים. רק חבל שסונוורנו מגבריותו עד כדי כך שאיננו רואים מה הגבריות הזו גרמה לנו. ההשפלה המיותרת שעברה ש"ס - ידידתה הנאמנה והיחידה של הליכוד, גרמה לכך שראשיה הרגישו נפגעים ונבגדים. הם הלכו בהצבעתם על מטרתם הכמעט יחידה להיטיב לציבור העני בארץ, ולכן הלכו כך עם מצפונם והתנגדו בהצבעה. החבל שנתנו לשרון בדמות הימנעותם בהצבעה השנייה, כנראה לא הספיק כדי למשוך אותם אליו. מה שבטוח - הוא ודאי מספיק כדי לכרוך אותו סביב צווארו של שרון. גאוותו שלא נתנה לו להורידם מהעץ, היא שתגרום לו בסופו של דבר לאחת משתי האפשרויות: א) או שימשיך לקרטע עם ממשלת מיעוט תלוי בחסדי השמאל (המערך), והיכונו לויתורים וכו´... ב) או שיילך לבחירות - שם כבר יחכה לו בפינה ביבי, בסיוע פעילי ש"ס המסורים לעבודתם, שיזכה בניצחון סוחף מולו. כי ההבדל הוא, שביבי במתק לשונו יודע לאחד, ומוכן לוותר בשביל איחוד שכזה. שרון - לפעמים כדאי לבלוע את הלשון ולא להגיד כל מה שאתה חושב על שותפותיך לקואליצייה, ולו כדי לשמור על עצמך...

חשבתי שיש פה יותר רמה....

מתברר שטעיתי. כנראה מדובר בפורום של גיל הטיפש עשרה, כך שהרבה הגיון לא נמצא פה, אלא רק רגשות. הצל שעל עצמי בן של יו"ר (לשעבר-עבר, כשהליכוד היה עוד "חירות" ואידאלוגיה) התנועה באחת מערי הארץ

Roobie

New member
מצטער להפריע לחגיגת האפרטהייד שלכם

אבל שרון הוא ממקימי הליכוד וביבי הוא החתרן שהסתנן לליכוד ועושה צחוק מכל דבר הגון אצלכם.

ים ושמש

New member
שרון "בין"מקימי הליכוד-בעבר!

נתניהו נולד לתוך חירות שהיא הבסיס לליכוד-לפני ששרון חלם להיות ב"שלומציון" המצחיקה. תפסיק ללכלך על נתניהו! יש תור גדול ועצום לפניו.

Roobie

New member
יש לליכוד מקימים גם בהווה?

רעיון נחמד, אבל די טיפשי.. נסי שוב

Roobie

New member
את לא קולטת, אה?

מה שניסיתי להגיד זה שאין כזה דבר "מקימים - בעבר" כי מקימים משהו רק פעם אחת. ובסדר, לא אכפת לי שהמלחמות הפנימיות בין הכוסון התורן שלך לבין אריק יהרסו את הליכוד, אני אפילו אשמח.

Roobie

New member
אני לא בא כדי להפריע

אני בא כדי לערוך דיונים וזה תמיד נחמד שזה גם מקום להתפרק ולצחוק בו, תודות לך

ים ושמש

New member
אתה מוזמן לקרוא את כל השירשורים

-משפט אחר משפט-אני יודעת שזו משימה קשה....אבל אתה זה שטענת כלפי. ההכפשות הן כלפי עקרונות/דמויות/מעשים-שחשובים לי,או,נאמרו עליהם שקרים. במיקרים אלה ,אני יוצאת להגן על כל מה שציינתי למעלה. הגנתי יוצרת תגובה שהיא לפעמים בתת-רמה כל כך ירודה,עד שזה דורש תגובה הולמת. אני לא באה להתנצל,שאלת,עניתי.

Roobie

New member
את מתבלבלת

לי לא יצא הרבה לענות לך, הויכוחים שלך היו עם "דברי הוצאו מהקשרם"

למעלה