שרון הופקר

Benjamin Turner

New member
אתה באמת מפיח רוח חיים במושג "קשקשת

ברשת"
בכל אופן, את אביונותי השאר נא לי ולמי שאמור להפיקן ממני.

טלי06

New member
רופא אמור להיות קודם כל בן אדם

וכדאי שתכירי גם את הפסוק- מכל מלמדי השכלתי. הפציינטים יודעים לעיתים הרבה יותר , תתפלאי עם יוהרה כשלך, את מצטרפת לקליקה הנכונה (למרות שיש לסייג לא כל הרופאים כאלה) (ובטח לא בתחילת דרכם) קקטוס יודע היטב מה הוא מדבר, אני מבינה שנתפסת במבוכה קלה נוכח הידע שלו, לא נורא, מותר לך.

Benjamin Turner

New member
תודה על ההרשאה, אך כרגיל, פספסת

באיזה קילומטר את לוח הקליעה למטרה. לקשקש כל אחד יכול. לקשקש באופן שיישמע רפואי ורציני רוב האנשים יכולים. לבצע אבחנות ולקבוע מהלכי טיפול יכול רק רופא (או בעל מקצוע משיק), וגם אז, רק רופא שבדק את המטופל ובחן את כל הפרמטרים הרלוונטיים (מחאתי מופנית גם כלפי הרופאים המביעים דעתם ה"מקצועית" מבלי שיטרחו לברר את העובדות לאשורן). מלבב מצדך ליחס דעה לגיטימית (המנוסחת אולי בשפה מעט מליצית, כהרגלי הנלוז) ליוהרה. זו אבחנה דקה ומדויקת כשאר אבחנותיך. בכל אופן, אין ברצוני לנהל דיון לשם הדיון, על בסיס הטחת פסבדו-עלבונות וזלזול הדדי-יש לי דברים מעניינים ומועילים יותר לעשות עם זמני היקר. את שהיה לי לכתוב-כתבתי, כעת היו שלום.

גב טרנר הנכבדה

תחליטי כבר אם את זכר או נקבה. לפי הפרטים-אישה.לפי הניק-גבר.מוזר בלשון המעטה. אגב אני אקס חיפאי-בוגר אונ' חיפה ועירוני ג' נו"ש. בכל מקרה,אני אפילו לא מטופל המדבר מנסיון,אבל בכ"ז יודע משהו. תפתחי "מרק" אולי גם את תביני. צר לי,אבל ידיעותי בנידון די רחבות,כי אני עילוי על-אטמוספרי ביקומנו הדל.

Benjamin Turner

New member
מר קקטוס הנכבד לא פחות

Benjamin Turner הנו ניק שאינו קשור לשמי, כניקים רבים אחרים כאן בפרדס(שמי אירית, נעים מאוד). מרק (או במקרה שלי, האריסון) אפתח לכשאבצע את הקלרקשיפ בפנימית-כרגע אני עדיין לומדת מדעי יסוד. עד אז (וכולי תקווה שגם לאחר מכן) אדבוק בעמדתי להימנע מאבחון מטופלים באופן וירטואלי ומהעברת ביקורת על רופאים שפועלים על פי נתונים ותכתיבים שאינם ידועים לי במלואם, ברשותך כמובן. אגב, אינני חיפאית, אני רק שוכרת כאן דירה עקב לימודי.

טלי06

New member
כמה דברים לגב'

א. מי שלא למד רפואה, הוא בור? זוהי באמת חדשה מעניינת. ומרנינה. כלומר אם אני דר לכימיה ואת לא יודעת כימיה, את בורה!! ב. כמה שזכור לי לא הכפשתי שום רופא חלילה אני בטוחה כי רופאיו עשו את המיטב עדיין נותרו שאלות קשות מאוד שהציבור מחכה לתשובות עליהן אגב אפשר לומר מוח ימני ומוח שמאלי זו אינה טעות לכי עכשו תקני למשל את כל ספרי הפסיכולוגיה למשל בהן מסופר על שתי האונות נכונה לך לא מעט עבודה ג. ראיתי כבר רופאים רבים, או שמעתי על מקרים בהם היו מעורבים רופאים, שהיו ידועי שם, וגרמו לדברים קשים. שלא בכוונה , בדכ, כמובן. ד. הידעת, שרוב מקרי המוות בעולם הם כתוצאה מרשלנות רפואית? לא ממלחמות, לא מתאונות, כי אם מרשלנות רפואית? לא. אז כדאי לך לדעת. ה. הודעתך מריחה התנשאות, שאין לה צידוק, רצון לדעת וללמוד הואתמיד מבורך, מעורבות הציבור חיובית והצורה שהתקשורת טיפלה בעניין חיובית גם היא. הציבור שואל שאלות ורוצה תשובות. התמצאות באונות אגב שייכת גם להשכלה כלללית, גם ללומדי פסיכולוגיה וללומדי תחומים רבים נוספים, ולא מייחדת לומדי רפואה. סתם ככה בשביל הידע הכללי שלך. מוטב לך קצת צניעות, לפני שאת באה ושופכת עלינו את חמתך. (ברררררר....) אגב נדמה לי שאת זה עושים בפסח, ועל הגויים.

טלי06

New member
לדעתי זו בורות מדהימה לחשוב

שרק מי שמתמחה ברפואה חשוף לידע על האונות. אני מבינה שזה מבאס שאחרים נדחפים לך לתחום שאת רואה כשלך אבל מה לעשות, זה חלק מהעניין שתצטרכי להשלים איתו כנראה בהמשך דרכך.

טלי06

New member
אם יש לך עוד עשר שנים להתמחות

דברייך אינם טובים יותר משל כל האחרים כאן.

טלי06

New member
פציינטים יודעים לפעמים הרבה יותר

מהרופאים, ורופא טוב לומד מהפציינטים שלו. את כנראה כבר לא תהיי רופאה כזו.

lahofesh nolda

New member
שרון לא הופקר

שרון הגיע לבית החולים כשהוא עדיין בהכרה מלאה..ולא משנה איך הגיע.השטף דם התחיל כשהיה כבר בבית החולים. רק אנחנו עם שכזה.. מנסים לחפש פגמים בנעשה.. הרי מה שלא יעשו תמיד תיהיה גם האופציה האחרת. כמו הכדורים שנתנו.. וגרמו לשטף דם. אם לא היו נותנים.. ייתכן מאוד שקריש היה חוסם את המוח.. אז אנא בואו נתעלה על עצמנו ונפסיק לחפש פגמים בכל דבר. והרופאים יעשו את מה שיכולים..

טלי06

New member
זה לא נכון מה שאתה כותב

זה התחיל עוד כשהוא היה בבית ולכן הרגיש לא טוב איבוד ההכרה קרה בבית החולים רופאי בית החולים אמרו בעצמם כי אילו היה מגיע בזמן יכול היה להינצל מכל זה. והיו מטפלים בו בתרופות מתאימות ולא היה צורך בשום ניתוח. אתה כן צודק בכך שהכל ספקולאציות ושיכלו להיות כל מיני אפשרויות, אבל בשורה התחתונה, בתכלס\מה שקרה הפעם זה שעודף התרופות המדללות שאני בטוחה שהיה מעורב שיקול דעת רב לפני נתינתן- הן שהחריפו את המצב. לא גרמו לו- אבל החמירו אותו . ולא צריך להיות מומחה כדי לקבוע זאת

j i m m y

New member
חלאס עים תאוריות הקונספירציה

חפש את עצמך בפורום 'מטריקס וקונספירציות' או משהו

StasikD

New member
יאללה יאללה,

זכות הציבור... לדעת ומייד... תמצא מה לעשות בחיים. -------------------------- החלמה מהירה לשרון.

הרופאים רצו ................. ../images/Emo188.gif

(אחרי בשבץ הראשון) להראות ששרון בריא !! אז בימקום לטפל בו כמו שצריך (בהשגחה צמודה) שלחו אותו לדרכו בתוספת מדללי דם חזקים בימיוחד ! (לכיסוי תחת) התוצאה : שטף דם קריטי במוח ! כול מה שהרופאים רצו להסתיר בשבץ הראשון , הגיע בשני. חבל, אים רק היו מודים שמצבו רע בשבץ הראשון והיו מאשפזים אותו, אולי התרגדיה הזאת היתה נימנעת.

למעלה