כמה דברים לגב'
א. מי שלא למד רפואה, הוא בור? זוהי באמת חדשה מעניינת. ומרנינה. כלומר אם אני דר לכימיה ואת לא יודעת כימיה, את בורה!! ב. כמה שזכור לי לא הכפשתי שום רופא חלילה אני בטוחה כי רופאיו עשו את המיטב עדיין נותרו שאלות קשות מאוד שהציבור מחכה לתשובות עליהן אגב אפשר לומר מוח ימני ומוח שמאלי זו אינה טעות לכי עכשו תקני למשל את כל ספרי הפסיכולוגיה למשל בהן מסופר על שתי האונות נכונה לך לא מעט עבודה ג. ראיתי כבר רופאים רבים, או שמעתי על מקרים בהם היו מעורבים רופאים, שהיו ידועי שם, וגרמו לדברים קשים. שלא בכוונה , בדכ, כמובן. ד. הידעת, שרוב מקרי המוות בעולם הם כתוצאה מרשלנות רפואית? לא ממלחמות, לא מתאונות, כי אם מרשלנות רפואית? לא. אז כדאי לך לדעת. ה. הודעתך מריחה התנשאות, שאין לה צידוק, רצון לדעת וללמוד הואתמיד מבורך, מעורבות הציבור חיובית והצורה שהתקשורת טיפלה בעניין חיובית גם היא. הציבור שואל שאלות ורוצה תשובות. התמצאות באונות אגב שייכת גם להשכלה כלללית, גם ללומדי פסיכולוגיה וללומדי תחומים רבים נוספים, ולא מייחדת לומדי רפואה. סתם ככה בשביל הידע הכללי שלך. מוטב לך קצת צניעות, לפני שאת באה ושופכת עלינו את חמתך. (ברררררר....) אגב נדמה לי שאת זה עושים בפסח, ועל הגויים.