שרון דרוקר...

z dead

New member
שרון דרוקר...

אמנם אני לא אהבתי את ההתלהמות של אחרים פה בפורום אבל לי יש סיבה.. החלאה הזאת שרון דרוקר..לא רק שמסרב להתפטר אחרי שהוא,לא אף אחד אחר בחר 3 זרים גרועים ובנה קבוצה סביב דורון שפר בן ה33..וגמר לי-ם את העונה אחרי חודש.. היום אני שומע שהאפס הזה הלך כשהוא עוד בחוזה עם ירושלים וגישש בכל מיני קבוצות,בין הגישושים להיות עוזר המאמן של פיני גרשון הגזען המצחין. פה ושם גם וילרבאן ושרלואה..ועד כמה קבוצות.. רק על הפרשיה הזאת צריך לזרוק אותו מכל המדרגות ולהביא את ארז אדלשטיין לאדלשטיין יש הערכים ויש את הביצים להיות אלטרנטיבה למאפיה של דון שימון בואו לא נשכח שדרוקר גם שתק כמו כבשה במסיבת העיתונאים ההיא של אפי.. הוא דיפלומט ותככן מהסוג הכי מגעיל שיש,אני לא רוצה אנשים כמו דרוקר בקבוצה שאני אוהד. אני רוצה אנשים עם ביצים ודעה,שלא מפחדים גם להביע אותה. אנשים כמו: אפי,אדלשטיין,צבי שרף,עודד קטש.

אתה רציני שהוא במו"מ עם קבוצות

אחרות בחשאי? איפה קראת את זה? ועוד עוזר של פיני? אם זה נכון זה פשוט מדהים שדרוקר יהפוך להיות מאחד האנשים האהובים עליי בספורט הישראלי לאחד השנואים.

אזעם²

New member
במהלך הפגרה

שלפני פתיחת העונה. הוא ניהל מו"מ עם וילרבאן וגישש עם מכבי ת"א כל זה כשהוא עוד בחוזה. דיברו על זה בכל מקום,אפילו ביום שני קופמן ציין את זה ככה בקטנה.ב 5+

שiש

New member
וכל זה במקום שהוא יחשוב

קצת על איך לשפר את המצב שלנו. זה מה שנקרא "פגע וברח". <עד עכשיו ממש נמנעתי מלדבר מילה רעה על דרוקר, גם אם במקרים מסוימים זה היה מוצדק. אבל אם זו אכן האמת, הוא לגמרי נמחק אצלי>

אזעם²

New member
סתם מאמן בינוני

שייקח דוגמה משפר,יכול היה להרוויח הרבה יותר ביוון,אבל הוא יודע שהוא מחוייב לקבוצה אחרי פתיחת עונה גרועה כל כך.

אנשים נא להרגע!

לא שנוח לי ללכת נגד הזרם אבל, משמועות לא מבוססות לא יוצאים צעדים נבונים. החלפה של דרוקר לא תועיל כך גם החלפת שחקנים וזאת כיוון ש: א.השנה הפועל איבדה כל סיכוי לתואר כך ששוה לראות מי מבין הקיימים יוכל להיות גרעין הקבוצה לשנה הבאה ב. כרגע אין סכנה לירידת ליגה וחבל על פיצויי הפיטורין שישולמו לעוזבים- עדיף להשקיע את הכסף בבניה לשנה הבאה (מי אמר הזרים של רשל"צ) ג. להפועל יצא שם של קבוצה האוכלת את מאמניה אם רוצים לייצב את העסק יש לנהוג באופן שקול. ד. אני יודע שעמדתי לא פופלרית אבל אני סבור שבאילוצי התקציב (לא לשכוח שלמכבי מובטחים גם אחרי עונה גרועה כ13 מיליון דולר ואנו לאחר זכיה ביול"ב לא יכולנו להשאיר שחקנים) דרוקר הוא מאמן טוב. בברכת "יש בנו אהבה והיא תנצח"

EL CHE VIVE

New member
ואם כבר מדברים על אנשים עם ביצים

מסתבר שגם ביצה אחת לא מספיקה לנו ויש להעיף שחקנים עם ביצה אחת. הוא שהם פשוט ירחמו עלינו ויקבלו הצעות מחו"ל

למעלה