שרון דרוקר תתפטר!

Fantasy WRC

New member
דפקה לא!!!!!

מספר 11 קנטור גיא הוא היה ממממממממשששששששששששששששששששש גרוע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הרבה איבודי כדורים ואף סל אחד לזכותו!!! בנאדם ממש לא מתאים לקבוצה, הורס אותה במשחקים כשהוא משחק.. אז לא שרון צריך להתפטר, קנטור גיא הזה צריך לעוף מהקבוצה כמה שיותר מהר!!!

די די בלי להסחף

כולה משחק ראשון לא צריך לעשות עסק, בסה"כ יש לשחקנים פוטנציאל אדיר , קימאני וריקי, צריך להמתין בסבלנות עד שהם יתחברו זה לוקח זמן, מה לעשות שהשחקנים עזבו, היינו צריכים להביא חדשים , אבל בואו כולנו נתאזר בסבלנות, שבוע הבא יום שלישי באיצטדיון מלחה .

שiש

New member
ועם דרוקר לקחנו גביע יול"ב

אז להרגע, לא מפטרים מאמן על כל הפסד. (למרות שההפסד אתמול לא היה סתם הפסד, הפועל פשוט לא שיחקה כדורסל. לא ברור לי מה בדיוק הם חשבו שהם עשו בהצגה המבישה הזאת שלהם, ובאמת לא ברור איפה דרוקר היה). שבוע רע להפועל, אין ספק. נקווה שהם יתעשתו, ומהר.

כל מאמן אם שחקן כמו סלמון יכול לקחת

את היולב. אני אוהב מאמנים שכואב להם שמפסידים. הוא מדבר כמו בסדר אז עוד הפסד. לפי דעתי אם סלמון היה נשאר אז הינו מנצחים. גם הנשמה של אווגבי חסרה בקיצור נקוה לטוב..

AGENT SHESH

New member
אני לא חושב...|רישיון|../images/Emo73.gif

צדקו השדרנים אתמול - אתה לא יכול לצפות מקבוצה של 2.5 מיליון דולר לנצח קבוצה של 14 מיליון דולר (שזה גם התקציב של מכבי) המבחן האמיתי מתחיל מהשבוע הבא...

AGENT SHESH

New member
היה משחק של התעלות.|רישיון|../images/Emo73.gif

אתה לא יכול לצפות שזה יקרה בכל משחק, בייחוד בכושר הנוכחי הגרוע של שפר.

שiש

New member
דווקא לי נראה

שהכושר הגרוע של שפר הוא תמיד המצב הנוכחי שלו. חושך בעיניים! חבל, הציפיות הגבוהות שיש ממנו לרוב לא מוצדקות בכלל. (אני יודעת שאתם הולכים לשלוק אותי על זה, אבל זו דעתי)

את צודקת בגדול

דורון שפר מיצה את עצמו מזמן, עוד בימיו במכבי, ראו שהוא דועך אט אט, במיוחד שיש לו מלא שטויות בראש של מיסטיקה וכאלה,כך שהראש שלו פנוי לכדורסל בערך כמו שהראש שלי פנוי כעת למיסטיקה, חבל שבונים עליו,לדעתי הוא צריך להיות על הספסל אצל הגורו שלו...

AGENT SHESH

New member
לא חושב...|רישיון|../images/Emo73.gif

אתם שופטים אותו על פי תקופה רעה, וזה חבל. בעונה שעברה הוא נתן משחקים ענקיים, ואני מאמין שעוד העונה הוא ייתן משחקים כאלה... צריך לתת לו זמן להתחבר עם החבר'ה החדשים, זה לא קל לשחק עם קבוצה ואז מחליפים חצי ממנה וצריך להתרגל לאנשים אחרים לגמרי... לדעתי זה עניין של זמן. תקופה רעה.

שiש

New member
נאלצת לחלוק עליך

לדורון שפר אין "תקופה רעה". אם מתפשלק לו משחק טוב, זה אולי אומר שהוא ב"תקופה טובה". רוב הזמן הוא פשוט על הפנים, ואי אפשר לתרץ את זה לנצח ב"תקופה רעה". בעיני (ומסתבר שאני לא היחידה) הוא גמר את הקריירה שלו, וכמה שיותר מוקדם שיפרוש - יותר טוב. יעשה לעצמו ולקבוצה פחות פדיחות. <מצטערת, אני מתקשה להיות סלחנית. הגביע כבר הלך לנו, (בשמינית גמר!!!!), על האליפות מעולם לא בניתי, והיול"ב בקצב הזה יתעופף לנו מהידיים בשניה. אנחנו רק הולכים אחורה במקום להתקדם אחרי עונה יפה.>

שiש

New member
זה לא רק סלומון

גם העזיבה של מקארתי ואווג'אבי זה הפסד גדול לקבוצה. אבל לא יעזור עכשיו להגיד "אילו סלומון היה" ו"סלומון היה מנצח את המשחק הזה". סלומון כבר לא בהפועל, זה המצב. (וגם הוא לא היה קוסם, וגם לו היו הרבה חסרונות) נשאר רק לקוות שהחדשים שלנו יתאפסו על עצמם, ומהר. לפחות פולדינג מהווה איזושהי קרן אור...

למעלה