שרון בקשר להקפים

אביטל +

New member
שרון בקשר להקפים

( נמאס לי מהקפיצה של הדיון הענק הזה...) ההקפים המושלמים כבייכול שציינת הם משהו שמיועד לדוגמניות רעבות... ואנורקטיות... לכל דבר יש מחיר. האם את מוכנה לשלם אותו ? ס"מ זה המון כי מדובר בגוף שלך ובתור משהו אורגני חי הוא לא מסתדר עם שינויים מהירים יותר אז לכי על לאט ובטוח

שרון ש

New member
אביטל יקירה,

קודם כל המון תודה. את נהדרת, עם הסבלנות וההסברים שלך. תודה! ס"מ ..אבל בכמעט חודש... זה מעט יחסית, לא? אני מכירה מישהי שסיפרה לי על המכשיר הזה שמזיז את השרירים.. היא מארה לי שהיא הורידה איתו 1.5ס"מ בהיקף ב- 3 שבועות! ( היא גם אמרה לי שזה כואב בהתחלה.. ורק בגלל זה אגב, התחלתי להאמין שזה עובד..כי אם זה כואב כנראה שזה באמת עובד על השריר) חברה אחרת קנתה ולא משתמשת אז היא נתנה לי.. נראה , אם אני אתחיל אני אדווח.

אביטל +

New member
מכשירים למיניהם

האמת היא שאני לא מתלהבת נזק אמיתי זה כנראה לא יכול לגרום תועלת ? את מוזמנת לדווח לנו מה קורה. אני מעדיפה את הדרך הטבעית - להתאמן ולהזיע

לא מספיק לבדוק משקל???

את גם בודקת היקפים????? תאמיני לי כשתרדי במשקל הסנטימטרים ינשרו מבלי שתרגישי פתאום תכנסי לבגדים שסתם שמרת אותם כי כאב הלב לזרוק והאמנת שאולי פעם עוד תכנסי אליהם..... את תרגישי בבגדים....

שרון ש

New member
ההממםם...

אומרים שהרבה פעמים ההיקפים מצטמצמים והמשקל לא יורד.. בעיקר אם עוסקים בספורט ( מה שאני אתחיל "מחר"..כמובן.. :) ) המכשיר ש"מזיז" שרירים זוהי מן רצועה כזו ששמים על הגוף בבטן, בירכיים, בזרועות- איפה שרוצים והיא מעבירה מן גלים אלקטרונים לגוף (צריך לשים ג´ל כמוליך).. הפרסומות אומרות ש10 דקות עבודה של זה זה כמו 600 כפיפות בטן.. אני מניחה שהם קצת מגזימים.. ובכל זאת נשמע מפתה.

אלי ו.

New member
חבל על הכסף.

המכשירים האלה מבוססים על מכשירים של פיזיוטרפיסטים. במקור הם מיועדים למנוע ניוון שריר אצל אנשים פצועים שלא מסוגלים לזוז או לעשות תנועות במפרק. גדילת שריר (היפרטרופיה) לא תראי מהם. היקפים גם לא יצטמצמו (אלא אם כן תורידי שומן, את זה המכשיר לא יעשה) מה שכן, "מרגישים" עבודה בשריר, זה משכנע את רוב האנשים שהם באמת מתאמנים. דרך אגב, אין שום סיבה לאף אחד לעשות 600 כפיפות בטן. (הייתי מעדיף להעלות ההתנגדות ולעשות 4 פעמים 20 כפיפות)

אביטל +

New member
שיטה נוספת לכפיפות בטן

היא לעשות אותן עם ידיים ישרות באוויר במקום מאחורי הצוואר

שרון ש

New member
אלי,

הבחורה שסיפרה לי על המכשיר.. אמרה שהצרה 1.5 בהקפים תוך שלושה שבועותא יתו... שאני אבדוק אם היא צמה באותה תקופה? :)

אלי ו.

New member
נשמע רעיון טוב ../images/Emo6.gif

תראי, כשרוצים להאמין במשהו אז גם המדידות משתנות. שמעתי כ"כ הרבה סיפורי נסים ונפלאות על "שיטות שעובדות" עד שאני מתפלא איך בכלל יש אנשים שמנים.

אביטל +

New member
הקפים משקל ומכשירים

פושפושית - אני מסכימה איתך שאת הירידה בהקפים מרגישים בבגדים אבל לא אצל כולם יש את המודעות הזאת להרגשה ותמיד חושבים שהבגד התרחב או משהו כזה מדידת הקפים היא יותר מוחלטת כמו שאמרה שרון, הרבה פעמים יש ירידה בהקפים ולא במשקל. בייחוד כאשר יש פעילות גופנית. הזומנים אמנם יורדים, אבל במקביל שכבת השריר מתחזקת. השריר שוקל יותר מהשומן, ולכן למרות שהורדת בשכבת השומן (שזו צריכה להיות המטרה, ולא איזה משקל ארטילאי), מדידת המשקל לא תשתנה וייתכן שאפילו תעלה. בקשר למכשיר - יש לי בעיה רצינית בלחבר לגוף שלי משהו שיעביר בו חשמל. זו גישה פלושנית משהו וכל-כך כל-כך צינית לגוף ולפעולתו. אין שום הוכחה שהמכשירים האלה עובדים. ומצד שני יש מספיק דיעות של מומחים שאומרים שאין במכשירים האלה כלום. מצ"ב לינק למאמר בנושא (באנגלית). תחליטו בעצמכם.

למעלה