שרון - בנאום גדול

adishu

New member
שרון - בנאום גדול

ענה לכל המלעיזים שטענו כנגד תהליך ההתנתקות. שרון הוכיח שהוא מוליך את הקו החדש לא בגלל סיבות אישיות. הוא מוליך תהליך היסטורי של התפייסות עם הפלסטינאים, כך שבסוף התהליך תיהיה להם מדינה. נפטור את עצמנו משלטון על עם אחר ויהיו חיים שפויים כמו שצריך ליהיות.

adishu

New member
איו אף אחד בין הימניים שמסוגל

לעמוד ולהודות "טעינו"? זה באמת מהלך מדיני אמיתי!

OMER G17

New member
אני מסכים איתך אבל..

ביינתיים עוד לא הגיעו ההוכחות שאנחנו צדקנו והם טעו

GD5

New member
עוד פעם

התנתקות חד צדדית ללא שום תמורה זה לא מהלך מדיני, לא שלום אלא פרס לטרור. אתה רוצה שאני אגיד שטעיתי אחרי מה שאני רואה מה הולך בציר פילדלפי ונתיב העשרה?

mosht1

New member
המשמעות של התנתקות חד-צדדית

תיקון טעות של התישבות בשטחים כבושים ושליטה על עם אחר.

ab138

New member
רק אם היו חילופי אוכלוסיה

כאשר רק צד אחד בורח והשני נשאר על מקומו הרי בכל ישראל בכל חיתוך שנבחר יש המוני ערבים. לכן בלי חילופי אוכלוסייה לא נגיע לשום פתרון. הכניעה של שרון לדעתי לא מוביה לחילופי אוכלוסיה ולפתרון הבעיה אלא למלחמה כאשר נפסיק לברוח מרצוננו.

spoop

New member
שרון עלוב הנפש.

מתקבל בכבוד מלכים על חשבונם של פליטי גוש קטיף שחרב עליהם עולמם. אני באמת מבינה שקשה לכם להבין מה זה אידיאל,ואיך זה יכול להיות שאנשים מוכנים לוותר על כ"כ הרבה בשביל דרך. "טעינו"? הצחקת אותי.בדרך להשגת ה"שלום" נוצרה מלחמה בעם. תראה כמה שנאה יש עכשיו בין מחנות השמאל והימין.שיתבייש לו הזבל.

mosht1

New member
פליטי גוש קטיף - מראש לא היו צריכים

להתישב באזור כבוש מלא במליון וחצי ערבים. שרון - מנהיג אמיץ שהבין שאסור לשלוט על עם אחר.

spoop

New member
נלחמנו בשביל האזור ה"כבוש" הזה!

זה שלנו! אבל זה לא הויכוח עכשיו. היית פעם בגוש קטיף? אתה יודע איזה מקום שוקק חיים,נפלא ומלא אהבה זה? שרון האמיץ הרחום והחנון ריחם ברוב חסדיו על הערבים המסכנים (והמסוכנים) וזרק אלפי אנשים(שהם דרך אגב מבני עמך)לבתי מלון וחראוילות. הם נותרו ללא בית ופרנסה. מנהיג אמיץ? הוא באמת אמיץ שחושבים על זה. צריך אומץ כדי לקרוע לאנשים את החיים לגזרים. אנשים שידעו כ"כ אבל כ"כ הרבה סבל בחיים שלהם.צריך להיות גיבור כדי לשלוח רבבות חיילים למערכה מול משפחות תמימות שכל פשעם היה שלא קיבלו רשות מהשמאלנים. ומי הם אדוני הארץ?

OMER G17

New member
אני הייתי בגוש קטיף..לא כזה שוס!

ובלי קשר...הבעיה היא המיקום של המקום.

עולם שלם כובש מדינות

ובחיים אף אחד לא התלונן על איטליה, רוסיה, ארה"ב, פולין או כל מדינה אחרת בעולם שכובשת שטחים. למה לעזאזל רק אנחנו חייבים לא לחיות באזור כבוש?! למה?! מי המציא את רעיון השטחים הכבושים?! ממתי לכבוש שטח הוא פשע?! ממתי לשלוט באנשים שחיים לך בתוך המדינה ועושים טרור הוא פשע ולא טמטום?! כל מדינה אחרת הייתה כורתת להם את הרגליים והידיים. רק אנחנו מאשימים את עצמנו. אתה חונן לאדם דעת, אנא תן בהם בינה!

adishu

New member
הבה וניתן בינה לתבוננה ורגישות

כל העולם כובש מדינות? האמריקאים כבשו מספיק מדינות ואני לא רואה אותם מתנחלים בעירק או בגרמניה הנאצית, או ביפן שנכנעה ללא תנאי. בכיבוש גרמניה הנאצית השתתפו מספר מדינות, אז פרקו את גרמניה ולא איפשרו לה להתקיים? החוק הבין לאומי קובע מפורשות שברגע שמסתיימת העילה למלחנה יש צורך לפנות את השטח הכבוש והדבר לא נתון כלל בסימן שאלה. כמובן שלשלוט על עם אחר זה פשע. אם לא היה לנו את הגב של האמריקאים מזמן אומות העולם היו מאלצים אותנו לפנות את השטחים כמו שאילצו את דרום אפדיקה ורודזיה לוותר על שלטון הלבנים על השחורים. מעבר לכך, עם ששולט על עם אחר צריך לצפות שבשלב מסויים עם זה (הפלסטינאים) יתקומם, ויפתח במלחמה שתפיל בנו קורבנות. האם השליטה בשטח זה שווה את הקורבנות? לפי ענייות דעתי לא ולא. אין דבר חומרני שוה ערך לחיי אדם, אפילו לא עזה. ולסיום, מבחינה מוסרית, האם המצפון יכול להשאר נקי כאשר מגורים בתנאי פאר בווילות של גוש קטיף באים על חשבון קיום נורמלי של עם אחר? להזכירכם: 8000 מתישבים על 15% משטח הרצועה ושליטה על חלק נכבד ממקורות המים לעומת מעל למליון ערבים סגורים ברצועה קטנת שמחולקת לשלשה חלקים וחיים בתת-תנאים.

הצרפתים כבשו את צרפת

האיטלקים את איטליה וכו' וכו' אם לאמריקאים היה מה לכבוש באמריקה סמוך עליהם שהם היו יושבים שם. אין להם מה לעשות בעירק (להזכירך מה המרחק הגאוגרפי?), ובגרמניה, וביפן. כשהגרמנים כבשו את פולין, אף אחד לא קרא לזה שטחים כבושים.

Rotema3

New member
לצערי,

אי מתחילה לראות את הצדק שבדבריך. יכול להיות שלמרות הכל באמת היינו צריכים לצאת מעזה.

hornyman73

New member
אתם בחרתם שרון.

אני תמיד שנאתי אתכם, את הימנים, זה לא חדש. אתם מגעילים אותי. אתם גזענים עלובים ואין לי כבוד לחוסר תרבות שלכם.

Rotema3

New member
שנאת ימנים? תמיד?

עלוב נפש. זה הכל. אתה לא יותר טוב מאף גזען. אתה גזען עלוב ומחריד. מלא בדעות קדומות והכללות. בן אדם רקוב ומקולקל. רואים את זה כמעט בכל הודעה שלך. מי הגזעני תגיד?

AB17

New member
תאמין לי

שאנחנו שונאים אותך לא פחות. כל מה שאתה אומר פה על הימין, אין לך אומץ להגיד את זה לימני כמוני בפנים. סתם ילד כאפות שבא להוציא עצבים באינטרנט.

למעלה