שרון, אתה חסר!

מתגעגת לשקרים?

בספרי ההסטוריה יכתב שהוא שיקר לציבור על מצבו הבריאותי, וגם קיבל טיפול המתאים לשקר עצמו - ולכן נפגע מוחו. סיום הולם לקריירה שלו לדעתי. כן נכון, הוא עשה גם דברים טובים - מה שנכון לגבי כל ראש ממשלה.

קישקאשת

New member
למה לא ? אני זוכר שרון שנוא ואהוב

בתקופות שונות , אז למה אתה מתפלא ??? אני זוכר שרון רוצח מאנשי השמאל שתומכים בו בקדימה לפתע ?! אני זוכר את ריקודיו עם אנשי הימין הקיצוני לפי דברכם . אני זוכר את ההתנתקות של שרון שאז הוא הפך למנהיג השמאל .

bhnadav

New member
תסביר לי מה הקשר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

היא כתבה שכל ראש ממשלה הוא טוב, אז אפשר להזניח את זה ששרון היה ראש ממשלה טוב. אני הגבתי בתהייה, האם באמת כל ראשי הממשלה שהיו לנו היו טובים. אם כן - WTF

שלום כיתה א

הבנת הנקרא: א) אני בן. די ברור מהכתיבה והכרטיס האישי ב) כתבתי שכל ראש ממשלה עשה גם דברים טובים, לא שכל ראש ממשלה היה טוב. ההבדל עצום. גם רבין, גולדה, ביבי ןאשכול - כולם עשו דברים טובים כאלו או אחרים. בלתי אפשרי להיות בראש מדינה ולא לעשות שום דבר טוב. אז שרון עשה התנתקות, מאד חיובי לדעתי (ואני מעריך שזה יחשב חיובי גם הסטורית בעוד מאה שנה). וברק יצא מלבנון, ובגין עשה שלום עם מצרים, ושמיר הביא עליה.

bhnadav

New member
היינו הך מבחינתי.

אני, לעומתך, מוצא את פועלו של ראש הממשלה אריק שרון כהרבה יותר טובה משני ראשי הממשלה שהיו לפניו, כך שאיני מסכים עם ה"הזנחה" שלך לגבי פועלו, כאילו שזה דבר מובן מאליו. וסליחה על הטעות.

alaa zubi

New member
אתה ממש לא מבין מה מדברים איתך ?!

אתה ממש מתשתנה בהתאם למטרה שלך , אתה בטח מקדימה , ממש חסר עמוד שידרה ! כמו לימור ,ציפי פיצי , אולמרט , צחי , שלום, כל האפשסים שך הליכוד בקיצור !

שרון

רבין היה שקרן יותר גדול..וגם הביא את עראפאת. גולדה הייתה חולת סקטן.ולא סיפרו אשכול ביב חולה לב..ולא סיפרו

רבין?

איזה שקר של רבין אתה יודע היום ללא ויכוח? אתה השקרן, כי אתה מאשים אותו בלי הסבר (להבדיל מהאחרים - נתת הסבר) ועוד מספר כי הביא את ערפאת - כאילו שחשבת שהוא הביא בלונדה והתברר שזה ערפאת. בטח שהביא. זאת היתה הכוונה והמטרה. לא מוצא חן בעינך? בסדר מקובל עלי. אבל זה לא לספר שקרים. לגבי גולדה ואשכול - יחי ההבדל הקטן. אם לא היו מספרים לנו על מחלתו של שרון (המאפיינת אלצהימר ומשמעותה סכנה בכלל) - דיינו. לא לספר את כל האמת - דיינו. אני לא אוהב את זה אבל אפשר לחיות אם זה. במקרה כזה יש תמיד "שמועות" וכל עוד אין הכחשה, אפשר להניח, בצדק שהשמועה היא אמת ולכן אין הכחשה או התיחסות. אבל לזמן מסיבת עיתונאים בכדי "לתאר את מצבו הבריאותי ותיקו הרפואי של ראש הממשלה אריאל שרון" ובצורה מכוונת "להשמיט" פרט כזה, ולומר שהוא "כשיר לשמש ראש ממשלה" זה לשקר לאנשים בעיניים בצורה מכוונת. לא יתכן שראש ממשלה ישקר בצורה מכוונת לעם. זאת בדיוק ההתנהגות שגרמה להסתבכות שלנו בלבנון (וזה אותו אדם!) וזאת בדיוק ההתנהגות שבגללה לא סבלתי את שרון (גם כאשר יצא מעזה - מעשה חיובי) וזאת בדיוק ההתנהגות שבגללה אני שמח שנפטרנו ממנו.

קישקאשת

New member
הסכם אוסלו וכול החורים בפנים!

מה לא שקר אמא של כל השקרים , אבל, בטח תגדי שהוא לא ידע ?! מה הוא לא היה רה"מ ?! שרון גם שיקר לעם "דין נצרים כדין ת"א " כולנו יודעים איפה נצרים היום . שרון אמר שהוא נגד המצע של מצנע ,רק שהוא ביצע אותו לאחר שהוא נבחר . בקיצור זה נקרא "גנבת דעת" גם רבין וגם שרון השתמשו בטקטיקה הזולה הזו.

אני חוגג מות רעיונות. לא אנשים../images/Emo10.gif

כל עוד "קדימה" חיה ונושמת כמפלגת "מרכז" כלומר - אנחנו לא בעד שלום אבל לא בעד מלחמה, אנחנו לא נוביל לשום דבר, אנחנו לא בעד העניים והמסכנים אבל נמשיך לקדם בשקט רעיונות שתורמים לעשירים, ואנחנו בעד שלטון מושחת, מפלגה שאין בה פריימריס, ובעיקר מפלגה ללא מצע או משנה או דרך ... כל עוד הרעיון הזה קיים, העובדה ששרון חי או מת או צמח לא משנה. זאת זוועה למדינת ישראל - בפרט ובעיקר בגלל שה"עם" מאמין שזה דווקא רעיון חיובי, עלק "מפלגה שפויה מרכזית" (רק שזה בדיוק חורבן הדמוקרטיה, אשר בנויה על שני צדדים לכל נושא). לכן, לצערי אין מה לחגוג. שרון אולי "מת" מבחינה פוליטית. הקטסטרופה שייצר (הגולם שקם על יוצרו?!) חיי ובועט. אולמרט לשלטון! הנהנתן שלא מייצג דבר, שאין לו עקרונות, העו"ד המושלם שחמק מתביעת מירמה (כי הודה ש"חתם בלנקו" עלק לא ידע על ההונאה ...) - זה יהיה לנו לראש. נפלא.

bhnadav

New member
אני פירשתי זאת באופן שונה,

קבל התנצלותי. ומיותר לציין שאיני מסכים את מה שכתבת.

למעלה