שרולרס.. כפר סבא.. 5.9.. 21:12

11miky11

New member
שרולרס.. כפר סבא.. 5.9.. 21:12

כמובן שאחרי מילואים מייגעים של שמירות, הקפצות, ערבים, מתנחלים ניפגש כאן כולנו למסלול מעניין ונעיר בדרך את כל מי שישן יש מוביל וזנב עם הרבה בעיות בגוף ובנפש וכמה שיגעונות יש מסלול על הכיפאק וגמל עם קוצים יש קיווי ואננס אם ממש מחפשים אז תגיעו כולכם ותביאו שתיה אם זה קולה או מים כי אין בירזיה... ניפגשים בקניון ערים כפר סבא ברחבה הגדולה.. בשעה: 21:12 לחימום קל.. יציאה משוערת - 21:30 לפרטים.. מייקי - 052-5355756 / צפי - 052-4285484

נתן.ל

New member
שכחת לציין את ההדרכה

מי שיבוא בשעה 20:00 לרחבה בקניון יקבל הדרכה חינםחינם משניים מטובי המחליקים האיזוריים - מייקי וצפי. זה כדאי

Johnny Cash

New member
שלום ../images/Emo13.gif

קוראים לי כפיר (ההוא שם בתמונה השני משמאל). רציתי לומר לכם שממש נהנתי איתכם אתמול, האווירה היתה טובה והאנשים (תמיד) טובים. היתה זאת הפעם הראשונה שלי בנסיעה קבוצתית כזאת, ובהחלט נלדקתי על הרעיון. זהו לכרגע, מקווה שאוכל להגיע לפעם הבאה. יום מצויין שיהיה לכם!

Johnny Cash

New member
שמאל שלי הכוונה....

שני מימין בתמונה הקבוצתית על הספסל. (לא ישנתי פשוט..)

WinterPerson

New member
ברוך הבא! נו למה אתה מחכה

תבוא תירשם לאתר שלנו www.israel-rollers.net יהיה בסבבה! דרך אגב אני אורלי זאת הכי שמאלית (אבל לא שמאלנית!)

Johnny Cash

New member
תודה ../images/Emo8.gif

הפסקתי לחכות ונרשמתי לאתרכם (מאוד מושקע יש לציין). נעים מאוד אורלי (הלא שמאלנית). ואם כבר פוליטיקה עכשיו, אצרף אתרים פוליטיים שמתקשרים יותר לצד המצחיק שבימין הקיצוני. יום טוב!

למעלה