שרוכים צבעוניים למישהו יש מושג מאיפה אני יכולה לקנות שרוכים צבעונים או מצויירים ביקצר.. יפים...?
ת תותילה New member 27/2/04 #1 שרוכים צבעוניים למישהו יש מושג מאיפה אני יכולה לקנות שרוכים צבעונים או מצויירים ביקצר.. יפים...?
B BeNiT1BiNbA New member 27/2/04 #2 במונסטון..יש ב- קינג ג'ורג'....ובשינקין..ולא זוכרת איפה עוד.. ויש מצב שיש גם בסטאף..(שינקין)
א אלין ילדת האiר New member 27/2/04 #3 תותילה.. אם אני לא טועה... אני חושבת שראיתי את זה בחנות של כל פריט בשניי שקלים או כל פריט בדולר. לא בטוחה אבל תנסי לבדוק שם. מקווה שעזרתי במשהו . יום נעים ושבת שלום.
תותילה.. אם אני לא טועה... אני חושבת שראיתי את זה בחנות של כל פריט בשניי שקלים או כל פריט בדולר. לא בטוחה אבל תנסי לבדוק שם. מקווה שעזרתי במשהו . יום נעים ושבת שלום.
M milksheik toot banan New member 27/2/04 #4 יש חנות בדים בטלפיות... יש בחנות בדים בטלפיות...אני לא זוכרת איך קוראים לה....בד משו....יש שם מלא סרוכים צבעונים ויפים....ודרך אגב מי שצריך לקנות בד לתחפושת שלו זה אחלה חנות!!!יש שם כל בד שתירצו...
יש חנות בדים בטלפיות... יש בחנות בדים בטלפיות...אני לא זוכרת איך קוראים לה....בד משו....יש שם מלא סרוכים צבעונים ויפים....ודרך אגב מי שצריך לקנות בד לתחפושת שלו זה אחלה חנות!!!יש שם כל בד שתירצו...