שרה שרה שיר... עצוב

שני פ

New member
אופס...

מסתבר שאני לא מעודכנת ולינק לכתבה פורסם פה כבר לפני כמה ימים. עמכם הסליחה.

gozala

New member
../images/Emo51.gif|כו| לא ראיתי את זה עדיין../images/Emo45.gif

על הקישור, לא ראיתי אותו עדיין (כאמור) לא הספקתי לקרא את התגובות של הקוראים, באשמת מי זה קורה, היוצרים או דר טנקרדי שרה? אני לא מבינה איך אפשר לעשות את זה, הרבה מאוד נתפשו לסידרה בזכות הרומן בין מיכאל לשרה, בקטע של 17 דקות יורדות לו דמעות כשהוא רק מזכיר את שרה... במשך שתי עונות בנו את הרומן הזה ביניהם, היא זו שעזרה להוציאם לחופשי, באשמת מי זה קורה?

gozala

New member
זו טעות (כמעט) גורלית ../images/Emo178.gif למי שהחליט ע"כ

אם זו החלטה שלה, זו פגיעה אנושה בקריירה העצמית כשחקנית ואם זו החלטה של היוצרים זו פגיעה אדירה בסידרה עצמה, כך או כך אי אפשר להבין את מי שהחליט על כך.

יוו ממש עצוב לי לשמע!!

היא שחקנית מקסימה וכ"כ חיכיתי להתפתחות ביניהם.................אוףףף .אני רק לא הבנתי למה היא לא חוזרת? יש בעיות עם הלידה או משהו כזה...??

הם לא ננורמליםםם!!! מה עבר עליהם??? את שרה?..

תוציאי את לינק ואז את מייקל וזהו גמרו על הסדרה!! היא הייתה אחת הדמויותה כי מעניינות אם לא הכי מעניינות כל פרק חיכיתי לקטעים שלה ושל מייקל!! זה כזה מעצבןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

שני פ

New member
אולי היא רוצה חופשת לידה...

ואם היא תשב בבית (לפחות) 3 חודשים היא לא ממש תוכל לחזור. זה מאוד חבל.. בשקט בשקט בלי שהבחנתי היא ממש התגנבה לי ללב. זה קצת מחבל בציפיות שלי לעונה 3.

naamakaf

New member
מישו יודע אם היא ילדה כבר?

עברתי על מלא אתרים... גם על האתר הרישמי שלה... ולא פורסם כלום בעניין... אם מישו יודע על סמך כתבה שהוא קרא שישים קישור...

naamakaf

New member
ואגב, ממקום אחר שאני קראתי זה לא מדוייק

היא תחזור... אבל לא לתפקיד הראשי שהיה לה. יראו אותה קצת על המסך. והיא לא תפגוש את מייקל בעונה הזאת פנים אל פנים. הם יצרו קשר טלפוני... ולמייקל אין אהבה חדשה...!!! ככה שבסופו של דבר, נראה אותה העונה... אבל ממש קצת!

l o k a

New member
תחזור, לא תחזור...

כנראה תחזור לגיחות קצרות. בכל אופן הדיווח האחרון זה שבהתחלה היא נעדרת מהסידרה. לדעתי אפשר להאמין לTV GUIDE. ובכל אופן, היא צריכה ללדת כל רגע, עד כה לא מצאתי הודעה שהיא ילדה, והיא אמורה ללדת בסוף הקיץ שזה עכשיו. אז בינתיים סתם להיכרות-הנה האבא המאושר שבדרך...(היא עדיין לא בהריון כאן לא לחפש בטן).

למעלה