שרדתי את מחנה האימונים..

אפשרית

New member
שרדתי את מחנה האימונים..

ולא לשכוח בת כמה אנוכי.. שלום לך לירון פיין..כעת תוכל לשאת ראשך בגאוה על השגיי שכולם כולם התחילו בזכות הרצון שלך והאמונה שלך בי.. ארבעה ימים של מחנה כחמש שעות כל יום עברתי, עם נוער בגילאי הילדים שלי,נוער שמכין את גופו וכושרו לקראת גיוס ומעט מאוד בני עשרים פלוס..אני כידוע בעשור גדולה מהם... המחנה הכין כל אדם לקראת החגורה הבאה..במקרה שלי לירוקה..אמנם אינני מוכנה כרגע למבחן אך בהחלט העבירו לי את החומר הדרוש. כמו כן היה דגש על שיפור הכושר,וביצוע התרגילים במהירות ובחדות. היה קשה מאוד. חם מאוד בתנאים של מתנס ללא מיזוג. היום אני יודעת כמה רחוק אפשר לדחוף את הגוף אם רק רוצים..אם רק רוצים. שא ראשך בגאוה לירון... יום טוב לכולם

bachar chaim

New member
שרדתי את מחנה האימון

לאפשרית שלום! האם אפשר לדעת תחת מי עברת את מחנה האימון שאת מספרת עליו ? מה עשית שם בכלל ואיזה חומר העבירו לך במחנה הנ´ל שאת כל כך מתפארת בו. לידיעתך מחנות אימונים אם לא ידוע לך זאת שיטה טובה למורה להרויח כסף, בצורה קלה ובלי מאמץ רב, לכן אני מעונין לדעת אם זה אפשרי מצידך לכתוב לי מי היה המורה במחנה אימון הנ´ל. תודה חיים בכר פ"ת.

שריר

New member
מה זה כל ההאשמות האלה?

לא דיבנו על זה שמפסיקים להשמיץ שזהו לא המקום דבר איתה בפרטי אבל ככה להשמיץ מורה בפני פורום שלם לא מכובד בכלל

mapopo

New member
הלוו הלוו תרגע....

חבר נכבד, חיים בכר לא השמיץ אף אחד, אם תקרא בשנית תבין שהוא רק ציין שיש מורים שעושים רווח אישי ממחנות אימונים לא מקצועיים, והוא צודק!!. הוא לא אמר שום דבר על המורה שלה, מי שמכיר את חכם בכר ושיטתו יודע שחיים נותן כבוד לכל שיטה, הוא מאמן הרבה שנים וגם מלמד לכבד אחרים כדרך החיים של שיטתו. אז לפני שאתה זורק שטויות אנא תתרכז היטב בהבנת הנקרא. בברכה, MAPOPO (לחימה משולבת)

שריר

New member
אוקי טעות שלי סליחה אבל זה תמיד

מתחיל ככה מהשאלה הזו או הזו

ביקורת בונה

ביקורת בונה וויכוח תרבותי זה נהדר, הוצאת לשון הרע ומאמן אחד שמלכלך על יתר המורים זה בוודאי לא הדרך, את האנרגיה שמשקיעים בלהסביר כמה המורה האחר גרוע או חמדן, עדיף שישקיע בחניכיו שלו במידה והוא מלמד. שמרו קצת על איזון וכבוד הדדי.

שלום מר בכר

שלום חיים ראשית אנחנו מכירים מזה מספר שנים , שנית מה הרע במחנות אימונים , סמינרים וכו´... האם תלמיד שמשקיע יותר ( במקום פעמיים בשבוע ) בצורה כזאת או אחרת לא מפיק מכך יותר תועלת ובמיוחד אם הדבר נעשה עם מאמן מיומן אשר יודע לבנות תוכנית אימונים מסודרת ויעילה ? (לצורך העניין אינני מכיר או יודע במי המדובר כאן) שנית , באם תוכנית האימונים מתאימה עצמה לרמת וגיל החניכים מה רע בכך ? ולבסוף , חיים באמת אנחנו מכירים הרבה שנים אולי לא ממש באופן אישי ( כבר בסוף שנות השבעים ותחילת השמונים המוקדמות עשינו יחד קיוקושינקאי לימים הישרדות ) הערה מסוג זה עוד בטרם הכרת את המאמן את תוכנית האימונים ואת המטרה באמת זה לא הוגן . ע"פ המשתמע מדבריך אתה פוסל זאת באופן גורף ומוחלט . במחנות אימונים או סמינרים ישנם לעיתים מטרות למאמנים מסויימים , שהם מעבר ללמידה הטכנית . למרות שבאימונים מסוג זה ניתן להשלים פערים שוב תוך שימת דגש לרמת וגיל החניכים. בטוחני חיים כי גם אתה ( מקווה שאתה חיים בכר הותיק ) כמוני עברנו מחנות אימונים כאלה ואחרים , חלקם היו טובים ואפילו מעולים והעשירו את ידיעותנו ולצערי חלקם פחות ואולי אף היו מיותרים . יתרה מכך חיים , יתכן מאוד, אם כי לא תמיד הנושא הוא גם כלכלי (למרות שאני מקווה שלא כולם פועלים רק ממניעים כלכליים גרידה) אבל האם לבנות עסק ברמה מקצועית גבוהה כאשר לצד הכלכלי ישנה משמעות זה רע ? בימנו רבים המאמנים הותיקים אשר השיטה בה הם עוסקים ואותה הם מלמדים היא תחום עיסוקם היחיד . לבסוף חיים האם לא בוחנים " מוצר " ע"פ התוצר וההישגים הסופיים ? מקווה שתקבל את הביקורת הנ"ל בהבנה ממני

אפשרית

New member
לא עושה כאן פירסומת וכו´ ..אך

עברתי מחנה אימונים בתחום קרב מגע שבו יש לי חגורה כתומה. אנוכי בת 31 אמא לשלושה ועל כן התפארותי. שבגילי ומצבי יכולתי להתחיל להמשיך ולהתמיד באימונים בכלל ובמחנה בפרט. שהיה אינטנסבי ביותר. אני מתפארת על כל הישג שלי קטן כגדול. כי מה שמובן מאליו לך לא מובן מאליו לי. מי היה המאמן לא רלוונטי לדיון כאן. אלא באופן פרטי. לידיעתך וכעת ללא גאוה. ואולי כן מה אכפת..המאמן שלי כלכך רצה להשוויץ בתלמידתו המתמידה שהציע לי להגיע לשם ללא תשלום.. מקוה שעניתי לך על השאלות שהטרידו את מנוחתך. וההתיחסות שלי כאן ללירון..זהו אדם מיוחד במינו שהכרתי ודרך סבך נפשי והכרותו אותי ואת המתאים לדעתו, הפנה אותי לקרב מגע..על כן היתה כאן תודה ממני אליו(הוא לא המאמן הגופני שלי..אך אולי הנפשי...). יום טוב לכולם

שלום אפשרית

כל הכבוד !! אם את מוצאת עצמך מחוזקת , מבחינה נפשית וגופנית מי אנו שלא נתמוך בכך . עלי והצליחי , המשיכי באימונים והכי חשוב תהני !! ממני

למעלה