שק הריון ריק שבוע 6

ariet34s3

New member
שק הריון ריק שבוע 6

שלום רב. טיפול ivf. שאיבה 19.11.15 החזרת בלצטוטיסט ב 24.11.15. לפני 10 ימים היו לי כאבי בטן חזקים. הרופא ראה באולטרסאונד שק הריון בלבד של 3 מ"מ ואמר שזה שבוע 5 פלוס 2 ביום שלישי 22.12.15 הייתי בבדיקה לפי התאריך שנקבע לי. ובאולטרסאונד ראו שק הריון ושק חלמון. ללא עובר ודופק. הרופא ביקש שנחזור ביום שני הקרוב לבדיקה נוספת. הרופא לא אמר שום דבר מיוחד חוץ מזה שהוא טוען שזה כנראה עדיין מוקדם וכרגע הכל בסדר. השאלה שלי - האם יש סיכוי להריון תקין? האם העובדה שבבדיקה הראשונה בשבוע 5 לא ראו שק חלמון ועכשיו כן רואים זה יכול לעודד? אודה לתשובתכם.

Shirleybh

New member
אני רק יכולה להגיד לך בוודאות

שאין קשר בין גודל השק לזה שאם זה תקין או לא בשבוע 5 לא אמורים לראות כלום אז הכל טוב רואים משבוע 7 בערך( ככה היה אצלי בשבוע 5 +3 ראו שק של 5 ממ והיום הכל בסדר) תחכי עוד שבועיים בסבלנות אני יודעת שזה קשה אבל זה עדיף שיהיה מזל טוב! ושיהיה תקין אמן

ariet34s3

New member
תודה אבל...

אל תשכחי שמדובר ב ivf והבנתי מהרופא שהשבוע זה מדוייק והם מצפים לרטות גופק בשבוע 6.

Shirleybh

New member
אני גם ivf

והרופא שליבמקרה בין התותחים וזה משייח שמבקש אך ורק משבוע 7 הוא אפילו לא מעוניין לפני זה לראות שק או משהו אני הלכתי מיוזמתי ומהלחץ שלי לראוץ מה מתרחש שם ( בבטן) אחרי הבטא החיובית .

ענבל ח1

New member
22.12 זה שבוע 6+5 היה, נכון?

זה שבוע שלרוב יהיה בו דופק אבל יש מקרים שיראו דופק רק בשבוע 7/8.
זה שראו שק חלמון בניגוד להתחלה זה אומר שהיתה התקדמות אבל לצערי לא נותן וודאות שיהיה דופק. עכשיו את כבר בשבוע 7+3. במקומך, הייתי הולכת לבדוק שוב דופק כבר עכשיו כי היה לי קשה להתאפק, אבל לשיקולך.
מחזיקה לך אצבעות. בהצלחה!

ginger lemon

New member
מה שלומך?

אני נזהרת במילותיי כי לא רוצה לטעת תקוות שווא.. זה שיש שק חלמון שלא היה קודם זה מעודד כי זה אומר שמשהו התפתח קדימה בין בדיקה לבדיקה, מצד שני, בשבוע 6 מצפים לראות קוטב עוברי עם/בלי דופק/הד עוברי. ראו קוטב עוברי ליד השק? (אבל שתדעי שלא תמיד הטכנאים והרופאים מציינים זאת- כי הכול גם ככה קטן). לפעמים זה גם עניין טכני- שהכול בסדר ורק בגלל המכשיר/מיקום לא ראו.. שוב- הכל נורא קטן בשלב הזה. מחזיקה אצבעות שבפעם הבאה תהיה הפתעה לטובה.

למעלה