שק הריון לא עגול???

גולגול8

New member
שק הריון לא עגול???

עשיתי אולטרסאונד שבוע 6 +1 נצפה ללא ראיית עובר ודופק, שק חלמון נראה טוב אבל שק הריון לא עגול ונראה מוזר לדברי הגניקולוגית... מה זה אומר??? אני לחוצה

פאשון

New member
אין לי מושג אבל

פעם שאלתי רופא והוא אמר לי שזה סתם עניין של הזוית ולחיצה מבפנים. לא יודעת אם לסמוך עליו....אני יכולה לומר שבאותו יום כשבדקנו לי שק הריון ל2 רופאים יצאו 2 תמונות שונות....
לדעתי הלא מקצועית, עובר עם דופק שמתאים לגיל ההריון זה מה שחשוב ואם לרופאה יש השגות שבפעם הבאה תסביר את עצמה ולא תזרוק משפטים לאויר שיכולים לגרום ללחץ מאי ודאות....

טאקי ממ

New member
רופאות שמשתמשות במונחים כמו : "מוזר"

ממש מחרפנות אותי. מזכיר לי גורת גניקולוגיה שאמרה לי: "אה, למה הצוואר רחם שלך ככה?" וכששאלתי: "מה זה ככה?" אמרה: "סגור, כאילו לא ילדת בכלל!" לקח לה זמן להבין את מילת הקסם "קיסרי"...
אני מניחה שאם זה משהו קריטי היא הייתה אומרת, אבל בכל זאת הייתי שוקלת חוות דעת שניה\לעבור לרופא\ה נורמלית יותר..

זה אומר

שכדאי להחליף רופא.
רופא שזורק לאויר מילים כאלו ולא נותן אחרי זה שום הסבר או הכוונה...סתם מלחיץ ובעיני לא מקצועי.
כי חלק מהעניין זה לא להלחיץ סתם את האישה. כי גם ככה השבועות הראשונים מלאים בדאגות.

גולגול8

New member
ככ צודקות!! זה לא להאמין כמה הרופא יכול להכני

ס להסטריה רק כי הוא לא מסביר. במקרה שלי היא אמרה שפשוט עוד אי אפשר לדעת...היא אמרה שזה חמישים חמישים ואז צחקה כזה.... בקיצור היום אני הולכת לרופא אחר.... תודה על התמיכה! בשורות טובות לכולם!

מ י כ ל10

New member
בניגוד למגיבות הקודמות אני חושבת שלפעמים

המילה "מוזר" היא המילה המדויקת שבה הרופא יכול להשתמש. היא ראתה משהו אחר, שונה. היא לא יכולה לפסוק שזה תקין ולא יכולה לפסוק שזה לא תקין. אז אולי היא יכלה לוותר על השימוש במילה ופשוט לומר לך לחזור בעוד שבוע/שבועיים, אבל כנראה שגם אז היית נלחצת (לא רק את, כן?) וכותבת הודעה.
בהצלחה

למעלה