שקשוקה רומנית

Panther

New member
שקשוקה רומנית

שלום אני חדש בפורום ומקווה להנות בו ושתקבלו אותי יפה. ההודעות שלכם די משעממות ואני דורש שבזמן שאני אהיה כאן תקבלו אותי יפה, ושתכתבו הודעות יותר מעניינות. אני לא מתכוון לכתוב עוד הודעות בחיים, רק את זאת. לא, לא באמת. בזמן האחרון יש תופעה מעצבנת כזאת. מה הם חושבים לעצמם? שכולם יבואו ויחבקו אותם? ואם אתה - כן כן אתה שם מאחורי המסך. אם אתה כרגע קורא את כל ארכיון הפורום ומתכוון תכף לכתוב הודעה בנוסח הפיסקה שכתבתי למעלה, נא עבור לפורום אחר, או פשוט לשכוח שאי פעם רצית לכתוב את ההודעה הזאת. בתודה מראש, פנטר

N0

New member
מה זה כל ההודעות האלה ?

פלא שאתם משתעממים בפורום כל הדף הראשון כולל הודעות של משעממם לי בפורום ואם אתה לא רוצה שאנשים יחזרו על מה שכתבת למה אתה חוזר על מה שאנשים אחרים כתבו די כבר עליתם לN0 על העצבים. N0

eyal@

New member
ברוך הבא

הדרך הכי טובה להתחייס לכל ההודעה ``הפורום משעמם`` זה פשוט לא להגיב, אותם אנשים פשוט רוצים יחס! לכל אחד יש את הדיעה שלו לגבי הפורום (וגם לי) אבל עדיף שישמור אותה לעצמו או שיגיד אותה בפרטי. או שיפעל לשינוי.

אולי די?

אתה כבר לא חדש בפורום, וכנראה שנורא מצאו חן בעינך ההודעות של אלה שכן חדשים על זה שהפורום משעמם, אז התחשק לך לכתוב גם. כמו ש no אמר: בלי כל ההודעות האלה היה הרבה יותר מעניין. מה חשבת שהודעה כזאת תתרום?!

למעלה