שקר או לא ?

פומה10

New member
שקר או לא ?

אני עם חברתי בערך חצי שנה. יש לי איזה ידיד שהיא לא סובלת אותו היות והוא סיכסך בנינו וגרם לנו גם ללא מעט מריבות. בכל מקרה הקשר איתו דיי רופף והיות התקשרתי אליו לגבי משהו. הוא התקשר בחזרה כאשר הייתי עם חברתי.בפעם הראשונה לא עניתי לא.היא שאלה אותי אם זה בגללה ואמרתי שלא ובנוסף שאין לי מושג למה הוא התקשר. בכל מקרה הוא התקשר שוב והחלטתי לענות לו.כאשר חברתי שמעה את השיחה היא התעצבנה ואמרה ששיקרתי לה. הסברתי לה ששיקרתי לה משום שאני יודע שהיא לא סובלת אותו ולא רציתי לדבר איתו לידה. התשובה היתה אה אז יותר טוב לשקר. אני לא תופס את העיניין כשקר אלה כשקר לבן.הרי אם אתה נמצא עם אדם מסויים ואתה יודע שהוא לא אוהב אדם אחר אז תגיד לאדם שאיתך אני לא עונה לו בגללך? מה ירגיש אותו אדם? לדעתי שמסתירים ממנו משהו. משיהו יוכל להסביר מדוע יש כ"כ הרבה כעס? מה בסה"כ עשיתי -ניסיתי לצמצם את היותי בקשר עם אדם שהיא לא סובלת. (דבר שדי נכון למען האמת כי אני בקושי מדבר איתו). חוץ מזה האם לדעתכם זה שקר או שקר לבן ?

pain is MY love

New member
שקר לבן

כמה שאני שונאת שקרים זה לא היה בדיוק שקר אתה פשוט ניסית למנוע מצב לא נעים והיא צריכה להעאיך את זה שאתה מנתק איתו את הקשר בגללה וזה באמת לא נעים לבוא ולהגיד לה שאתה לא עונה לו בגללה אז פשוט לא ענית וזהו לא צריך לעזות מזה ביג דיל תסביר לה שעשית את זה בשבילה ותקווה שהיא תבין...

פומה10

New member
דיברנו היום היא לא רוצה להבין

התשובה אה אז יותר טוב לשקר. המניעים לא ממש מעניינים אותה. גם כשאמרתי שלעשות סצנות מדבר כזה לא עקרוני זה גם טיפשות. מילא הייתי בוגד בה.מילא הייתי יוצא עם מישהיא במקביל אליה ועוד אלף ואחד דברים. אבל על דבר כזה פעוט ולא עקרוני לכעוס זה פשוט ילדותי. הבעיה בה' הידיעה היא חוסר הרצון שלה להבין דברים.אם היא רק היתה רוצה להבין ולא ללכת עם הראש בקיר זה היה נפתר ברגע.אבל לא היא מסתגרת בעמדה שלה לא מוכנה לקבל שום עמדה אחרת.פשוט ראש בקיר. איך אפשר לפתור בעיות ככה?

pain is MY love

New member
אכן בעיה

אבל היא לא שמה לב שלא באמת שיקרת???? פשוט לא אמרת לה את מה שהיא ציפתה לשמוע סבבה אבל לא באת ואמרת משהו הפוך שהוא לגמרי לא נכון ובאמת לא בגדת או פגעת באמון אולי תיתן לה עוד קצת זמן להרגע אני לא מכירה אותה ואת צורת החשיבה שלה אבל מה שבטוח זה שהיא באמת ניפחה את כל העניין...

Dark Muse

New member
עדיף להגיד את האמת

זה לא איזה רס"ר בבסיס צבאי שטוב לשקר לו (אבל מקבלים בראש אם הוא תופס אותך
) זאת חברה שלך. תדבר איתה בכנות לא בשקרים ובהצגות.

פומה10

New member
לפעמים יש לי את התחושה שכן מדובר ברס"ר

בעקבות זה נובעים השקרים וההתחמקיות. הניסיון למנוע כעס על כי לפעמים התגובה היא בלתי צפויה.

Dark Muse

New member
שתי כאפות והיא תרגע...

סתם לא, היא מתעצבנת בצורה קיצונית? מה הפחד הזה? אין לה רציונל בדיבור כנה? פשוט תספר לה על הכוונות שלה וכך תדע.

פומה10

New member
מה הפחד ?

יש אנשים שרבים ואחרי זה מדברים.אבל איתה אי אפשר לדבר באותו יום ולפעמים גם יום למחרת. מה גם חוסר הרצון להבין והביטחון שמה שהיא חושבת נכון.

מה זה שקר לבן?

שקר לבן זה מונח שבני האדם המציאו כדי שיהיה להם יותר נוח לעשות את זה...(לשקר) אני בטוחה שאם לא הייתה משקר לה והיית אומר לה שרק רצית לשאול אותו משהו אז זה לא היה נורא... וגם אם כן זה היה עדיף מהמצב עכשיו... ולגבי זה שאמרת איך היא היית מרגישה אם היית אומר לה שלא ענית בגללה אז תזכור אחלה קלישאה (אבל נכונה לדעתי) למרות שזה נשמע קצת קיצוני ויותר מדי כבד ביחס למקרה אדם תמיד מעדיף את האמת גם היא הכי גרוע...

חמד1

New member
היי בחור- אתה בסדר גמור.הבעיה היא עם "הראש

הנשי" !!!!אומנם כל הנשים תגדנה - מה פתאום,מה זה השובניזם הזה או מה היהירות וכד'...........,אך אלה הבאגים שיש בקשר עם נשים. "רגישות היתר" שלהן יעני וכו'.זה קורה בין כל בני הזוגות.עשית את העניין מתוך דאגה לבת זוגך ולטובת הקשר עימה ,אך היא----------לא מבינה.לא יעזרו הסברים.המשך הלאה,וקח את תגובתה פחות ללב.העמד אותה במקומה!!! אך כידוע ,עימן-כל דרך שתיפעל בה ,בסוף אתה תהיה האשם!! זו דוגמה לאחת הבעיות מבין רבות בקשר זוגי,שהגברים תופסים אחרת דברים מנשים,ולא יעזור כלום,אלה עובדות!!בהצלחה.

למעלה