ראיתי את התוכנית בערוץ המדע(יותר טוב ממאמר לעיתון זול,לא?) המחקר נעשה על קבוצות אסירים.ואכן התברר שיש איזה שהוא פגם גנטי שמופיע אצל רוב האסירים האלימים. בירורים נוספים ניתן לעשות אצל אצל הקרימונולוג השכונתי(בטח לומדים על כך)
אין אבל... לא ! - יש אבל : לא כל בעלי ה"פגם הגנטי" הם אלימים. ידוע גם שבצעו בדיקות גולגולת לסינון על האסירים שהעבירו לאוסטרליה בתקופה ההיא, כדי לשלוח רק את אלה שלא ניתנים לשיקום... מבינה את המשמעויות..?! (אל תעני, כי אני חייב לצאת)
שנכים מודעים לנכות שלהם ומשתדלים לא לתת לנכות שלהם להפריע לחברה. שקרן פתולוגי שלא מודע לבעיה שלו - מציק לסביבה וזה יכול לגרום לחוסר סובלנות וחוסר סלחנות כלפיו. אם הוא מודע לבעיה שלו ומקבל את העובדה שיש לו בעיה כזו ומוכן גם לקבל ביקורת בשל כך - אז לא צריכה להיות בעיה. תארי לעצמך חיים עם בן אדם שאומר דברים שאת יודעת בפירוש שהם לא נכונים ואת מנסה לשכנע אותו אחרת. מתח ועצבים בלתי נסבלים. לא מומלץ למרוקאים ולבעלי קוצב לב...
אינו מודע לבעיה שלו מאחר והוא מאמין לשקרים שלו .. זו האמת מבחינתו. השקרים שלו נתפסים אצלו כאמת. זו כמו התמכרות לכל דבר הוא מכור לשקריו ..ליתר דיוק חי בשקר והוא עצמו אינו יכול לפתור את בעיית השקרים רק דרך טיפול .
יש את המחלה הזו שלא זוכרת את שמה, זו שבה מידי פעם מוציאים קללות עסיסיות. הם בכלל לא שולטים בזה, וזה ממש, ממש, (ממש) יכול להפריע לחברה. ובכל... נכות זה לא משהוא שניתן לשליטה ואם אני בחברה אז אני כבר לא נכה או אולי "פחות" נכה.
שאתה השפוי היחידי כאן..... גבריאל-לך לבדוק מה מצב החומר הלבן אצלך במוח... PLEASE .... ורד- הולכת להכין ארוחת ערב לילדיה היקרים.... כשידיה רועדות ..והכל בגלל המלאך הזה ...
אם את מודעת שלאדם שנמצא מולך יש את הנכות הזו אז אין שום סיבה שלא לנהוג בסלחנות. כי הוא לא אשם שהוא כזה, ובטח שלא מודע לבעיה שלו... אבל... < ותמיד יש אבל
> רצוי, להתרחק... כי בנינו, יהיו מצבים שאנחנו עלולים להתעצבן כבר, אם הוא בעל הרס עצמי... למה לנו להרוס את עצמינו ואת הבריאות שלנו? הצלחת להבין אותי??? < או אני אותך? חחח >