שקרנות

apropo tamid

New member
שקרנות

שלום,
אני רוצה להייעץ כי אין לי מקום אחר לעשות את זה.
אני שקרנית. ממש. אני לא יודעת למה אני עושה את זה, אבל בעיקר בכל מה שקשור לבינו ובינה, לבני זוג, לבחורים פוטנציאלים... אני כל הזמן משקרת.
-בן הזוג שלי קנאי, ולכן כל הזמן אני צריכה "לחפות" על זה שדיברתי עם גברים במסגרת העבודה, או במקום בו אני מתנדבת. אני לא יכולה לספר לו כלום שקשור לגבר אחר כי אני מפחדת שהוא יכעס, גם אם אין לו על מה.
-אם אני פוגשת מישהו חתיך, מאיזשהי סיבה תמיד אני יגיד שאני פנוייה, גם אם אני יודעת שבחיים לא יקרה בנינו כלום.
גם אם כששמעו שאני פנוייה וניסו להתחיל איתי סירבתי כי יש לי חבר- לא סיפרתי את הסיבה האמיתי שבגללה אני מסרבת.
ועוד כאלה וכאלה דוגמאות.
- אם יתקשר אליי ידיד ודיברנו, תמיד אני יספר לחבר שלי שדיברתי עם חברה, ובכלל אני צריכה להסתיר כל ידיד שיש לי. במקום פשוט להתמודד עם הקנאות של החבר, או לא ליצור קשרי ידידות עם גברים, אני ישקר.

לא תמיד הייתי כזאת, אבל זה התחיל כשהכרתי את הבן זוג הרציני הראשון שלי בחיים.
האמת, שזה די הורס לי את החיים. כל הזמן אני צריכה לזכור למי סיפרתי מה. ואני שונאת את זה.
לפעמים השקרים שלי מתגלים, ואז אני צריכה עוד שקרים כדי לחפות על מה שהיה. אני גם לא יכולה לשתף חברות בזה כי אז הן יחשבו שאני דפוקה.

איך יוצאים מזה? איך מתחילים דף נקי חדש בלי להצטרך לחפות על שקרים ישנים.
ולמה אני עושה את זה אם אני שונאת את זה?

HH husa

New member
אם בן הזוג לא היה קנאי עדיין היית משקרת ?

קנאות כמו שאת מתארת שיש הורסת את הקשר , הרי אמור להיות אמון ואהבה. אם אתם לא סומכים אחד על השניה , מה הטעם בקשר ?

לא הבנתי

אם את משקרת בגלל בן הזוג הקנאי או למרות בן הזוג הקנאי, והוא רק מתלבש לך על משהו שכבר היה שם קודם.

ואיך יוצאים משקרים?
בטח שלא על ידי עוד שקרים

מתחילים דף חדש בלי חבר (קנאי או לא קנאי) ועמידה בפלונטרים שהשקרים עשו לך באומץ.
או לעזוב הכל ולעבור למקום אחר איפה שלא מכירים אותם ולנסות להתחיל שוב בלי שקרים
או להמשיך ככה וללכת לטיפול כדי לעבוד על הביטחון העצמי שלך והדימוי העצמי שלך כדי שיתחזקו ולא תצטרכי להתחבא מאחרי שקרים ולספר לאנשים מה שנדמה לך שיותר מדליק לשמוע אודותייך. להתחיל ללמוד להגיד מי את באמת.

jony stekino

New member
קנאי+שקרנית = מתכון לאסון בעתיד

אתם חייבים להשתנות , או שאת צריכה להיות כל הזמן על הדופק

למעלה