שקית (מתקן) שתייה

• פותח הנושא syair
  • פורסם בתאריך

syair

New member
שקית (מתקן) שתייה

יש לי תיק עם שקית שתייה. הבעיה שהשקית נכנסו בה לכלוכים שאינם יוצאים לגמרי, וקש השתייה מכיוון שיבשתי אותו בשמש (כשהיה רטוב) קיבל ירוקת. איך אני אמור לנקות את זה? בינתיים הכנסתי שיפודי עץ, ובגלל שהכנסתי כמה הם נתקעו בפנים, ואני לא מצליח להוציא אותם החוצה, אז נראה לי שבכל מקרה אני אצטרך לקנות צינורית חדשה.

syair

New member
שאלתי

בכמה פורומים מתחרים. בארץ ובחו"ל, וקבלתי כמה תשובות. 1. אמרו לשים בתמיסה של מים עם אקונומיקה (לא בטוח שזו בדיוק התמיסה). 2. אמרו לי שיש איזה חברה שמייצרת את התיקים האלה, ויש לה גם ערכת ניקוי, מין חוטר כזה לנקות את הצינורית. חשבתי פשוט שמישהו פה נתקל בבעיה.

shaishoo

New member
אולי?

תבדוק באתר של חברת שורש.. הם אחלה, מחזירים תשובות על פניות בפחות מ24 שעות, והם גם מייצרים נאד-מים אז אולי הם יודעים או יש להם חלקי חילוף...

syair

New member
דווקא

בדיוק מצאתי תשובה באתר של Camel bak, שמייצרים אך ורק מערכות שתייה כאלה. הבעיה שבאתר של החברה של המתקן שתייה שלי, הוא בגרמנית, נראה לי שהכי טוב זה לנסות את מזלי ביבואן. פניתי ללמטייל שם קניתי את זה, ונראה עוד כמה ימים, מה הפתרון שלהם. דרך אגב המוכרת לא ידעה להסביר לי איך משתמשים בזה בכלל, אבל אולי היא לא אשמה, כי קניתי את זה בחנות העודפים, ולא בחנות בחיפה. היא אמרה שכשתהיה להם תשובה, ויהיה קש חדש, יהיה מי שיסביר לי. חבל רק שבתחלה לא היה הסבר טוב יותר לגבי השימוש, והטיפול (אם המתקן עצמו הגיע חוברת קטנה, שכבר זרקתי, ולפי מה שאני זוכר היא לא הסבירה יותר מדי).

shaishoo

New member
אולי ? ../images/Emo35.gif

תבדוק באתר של חברת שורש.. הם אחלה, מחזירים תשובות על פניות בפחות מ24 שעות, והם גם מייצרים נאד-מים אז אולי הם יודעים או יש להם חלקי חילוף... תומר

למעלה