שקיפות
שיר חדש לרוני דלומי, מקסים
קח, מה שטוב לך ורק תשאיר לי משהו, רק משהו/ שוב, שוב אומרת לעצמי זה רק אני והוא אצלי הכל שקוף מדי/ תראה כשתסתכל עלי/ אילו רק הזמן אותי יכול לתפוס שלא אפול אז רגע, תן לי רגע כך או כך,/ תהיה אתה, תהיה אחר/ רק תישאר כך או כך/ אתן לך אם תעמוד מולי/ את כל כולי אם המילים לא יסתדרו תמיד לומר הכל/ עיניך כן אני אמשיך לתת/ ממש כל מה שיש לי/ עד שאתרוקן אצלי הכל שקוף מדי/ תראה כשתסתכל עלי/ אילו רק הזמן אותי יכול לתפוס שלא אפול/ אז רגע, תן לי רגע כך או כך תהיה אתה תהיה אחר רק תישאר/ כך או כך אתן לך אם תעמוד מולי את כל כולי את כל כולי _________________________ להיות "בזוגיות" זה הרבה מעבר למילה, לשינה יחד, לסקס יחד, הרבה הרבה מעבר. ז עמוק, הוא יודע לקרוא אותך, הוא יודע להרגיש אותך גם בלי מילים, אין לאן לברוח, להתמודד מול העדינות והאצילות שיש בו המצבים הכי לא יפים של עצמך. כך השורשים מעמיקים, כך יש ערך למילה אהבה, כך יש ערך למגע, כך יש ערך לנתינה, כך יש בסיס חזק לחברות. "אתן את כל כולי, את כל כולי". ואתם, איך זה אצלכם ? כמה חשוב לכם שבני הזוג שלכם יהיו חבריכם הטובים ביותר, אפילו במצבים הלא נעימים, וההפך, כמה אתם יכולים להיות שם עבור האחר?
שיר חדש לרוני דלומי, מקסים