שקילה שבועית

יעלייה

New member
שקילה שבועית

הנה, הגיעה הבאסה
בשבועות הראשונים אני תמיד יורדת בקצב מהיר, סביב קילו לשבוע ואז פתאום (ואני לא מרמה באוכל!) מגיע השלב שבו הירידה מתמתנת מאוד. אז השבוע ירדתי 300 גרם. אולי עכשיו כשחופשת הקיץ של הילדוד'ס מסתיימת יהיה לי יותר זמן ומרץ ואוכל לעשות יותר ספורט, אם זה לא יזרז את הירידה, לפחות אדע שעשיתי משהו טוב בשביל הגוף שלי. אוף, צפוי אך מבאס

יעל י

New member
מבאס אולי אבל לא לשקוע...

וכמו שאמרת עכשיו הילדים חוזרים למסגרות אז יהיה לך יותר זמן לספורט וזה יתן את הפוש. מה עם שתיה?שןתה מספיק מים? חיבוקים.

12רוניתי

New member
גמני גמני גמני לצערי!!

תקועה במשקל בערך חודש. עולה יורד ותקוע. אני מתנחמת בכך שמחר אני חוזרת לעבודה ואולי עם הלימודים קצב הפעילות שלי יהיה גבוה יותר. עד החגים אני מקווה להשיל עוד!!!

יעלייה

New member
מים קשורים לזה?

לצערי אני לא תמיד זוכרת לשתות מספיק (וזה לא טוב כפליים כי אני עדיין מניקה...) תודה על העידוד

יעלייה ../images/Emo24.gif 300 גר' זה מכובד...

טוב שלא עלית.... שבוע הבא תרדי יותר
אני בטוחה בכך. בהצלחה

יעל י

New member
בטח שיש קשר למים

צריך לשתות לפחות ליטר וחצי ביום מים ורק מים. זה עוזר לחילוף החומרים ויוצא מה עזרה לירידה.

300 גרם ירידה זה מעולה!

לאט לאט זה הכי טוב, כך אנחנו והגוף שלנו מתרגלים טוב יותר לירידה. תחשבי על כך שלא עלית במשקל. זה נפלא!
ידוע שבירידה יש את השלבים בהם גם אם אוכלים אותה כמות, הירידה נעצרת. הגוף צריך להתרגל. זה טבעי. חשוב בשלבים האלה לקחת אוויר, לשמוח שלא עולים ולדעת שהירידה תגיע ותמשיך, היא רק לקחה פסק זמן... כל הכבוד לך, תמשיכי ככה

ליאת 0212

New member
לא יודעת מה לכתוב פה../images/Emo4.gif

כי מצד אחד נראה שרזיתי קצת, ומצד שני אני שוב אחרי מתקפת שלשולים (ואולי עדיין...) אז לאדעת למה קשורה הירידה. נחכה ליומרישון.

יומטוב5

New member
השבוע ירדתי

700 ג' אבל עדין לא הגעתי למשקל שבו היתי כאשר התחלתי להכנס לכאן ( בשבועות האחרונים אני עולה במקום לרדת) יום טוב לכולם

למעלה