שקיות להקפאת חלב?

עודליל

New member
שקיות להקפאת חלב?

אז ככה כמו שהמליצה לי טלטלים אני שואבת בשעות קבועות (לבנתיים רק בבוקר) והולך די טוב לפעמים יש יותר חלב ולפעמים פחות אבל אני מעודדת מהמצב. קניתי שקיות של חלב על מנת להקפיא חלק מהכמות הנשאבת אבל אני לא יודעת אם השקיות טובות להקפאה או לא. והאם אפשר להקפיא בכל שקית שמיועדת לשמירת חלב תינוקות או שיש שקיות מסויימות להנקה. יש לי שקיות של אוונט אבל נראה לי שזה בעיקר לאוכל מוכן לטיולים וכו'.... חוצמזה התחלתי להשתמש במשאבה הידנית של מדלה ואני לא יודעת אם אני משתמשת בה נכון או לא . (איפה יש הוראות שימוש למשאבה הזו חוץ מההוראות המתומצתות שיש בדף המצורף לאריזה.

1טלטלים

New member
עוד ליל

היי, שמחתי לשמוע שהכל מתחיל להסתדר,חשבת להוסיף עוד שאיבה? לגבי שקיות להקפאת חלב,שקיות של אוונט מתאימות לכך.ועוד טיפ,ניתן להקפיא חלבאם גם בשקיות אוכל פשוטות,רק לשים שקית בתוך שקית,בתוך בקבוקים לתינוק,כלים מפלסטיק שקוף.יש גם שקיות של חברות אחרות כמו של אוונפלו,גרבר(אין אותן בארץ לצערי,אלו מגיעות ביחד עם סוגר מיוחד לשקית),מדלה,פלייטקס וגם של אוונט. לגבי משאבה ידנית של מדלה(HARMONY),נכון ,אני לא טועה?!משאבה טובה ,מצויינת בין כל המשאבות ידניות אחרות בשוק.היא באמת קלה להרכבה,פירוק ותפעול,רק צריך לדעת להשתמש בה נכון.הייתי רוצה להסביר עיקרון פשוט שמופעל בעת יניקת התינוק ואת אותו עיקרון ניתן לשלב בעת שאיבה.כאשר תינוק מתחבר לשד הוא מבצע תחילה יניקות קצרות ונמרצות וזה על מנת לגרות את החלב לרדת או להשתחרר ואח"כ עובר ליניקות יותר ארוכות ועמוקות,שלב שחלב כבר החל לרדת .משאבה שלך מצויידת בידית שאותהמפעילה כאשר מתחילה לשאוב,בתחילת השאיבה השתמשי בחלקה העליון של ידית זו (קצה שפונה אלייך),תבצעי כמה לחיצות קצרות בצד זה,כאשר רואים שטיפות חלב מתחילות להופיע על קצה של פיטמה או הוא מתחיל לזרום,עברי לחלק תחתון של ידית(קצה פונה אל הבקבוק שאוסף את החלב השאוב).תנסי ותעדכני אם יש שינוי כלשהו אפילו בשאיבה בודדת. מצרפת לך קישור לשמאבה זו. בהצלחה רבה, אמא של טל אמא של טל

עודליל

New member
תודה על התשובה אבל לצערי

ביומיים האחרונים לא ממש הצלחתי לשאוב כמות גדולה, 40 גרם משני הצדדים האמת שהקטנטן מתעורר ובוכה ואני נותנת לו ציצי ורק אחרי שעה מנסה לשאוב, ככה שלא יוצא לי לשאוב בבוקר לפני שאני מניקה אותו ולהתעורר במיוחד זה סיפור כי אני עדין מאוד תשושה.

אמאגלית

New member
כדאי לשאוב בבוקר

אם לא יוצא לך לשאוב בבוקר לפני שאת מניקה, אז נסי להניק אותו מצד אחד ולשאוב מהצד השני. אז תצליחי לשאוב כמות גדולה יותר.

1טלטלים

New member
אוי...הצטערתי לשמוע

שמשהו השתבתש שוב.אולי שיבוש הוא זמני בלבד,היית חולה לאחרונה,תרופות,מתח,קבלת מחזור...מה השתנה?אולי ננסה בינתיים להוסיף עוד שאיבה עף על פי שכמויות אין קטנות,לא להסתכל עליהם,אלא לשאוב לשם הגברה,לשאוב על ריק.תני לזה קצת זמן,אם לא משתפר אולי תצליחי לעבור לשמאבה חשמלית שבטח תעשה את העבודה וטיפ של אמאגלית(הרי את מכירה אותו) לשאוב ולהניק בצד שני יכול לשפר את כמויות הנשאבות. אל איוש!!! תעדכני בהמשך, אמא של טל

עודליל

New member
אכן דברים השתנו

אני עם שיעול תורדני כבר כמה ימים, ועל אף שהתחלתי לפני שבועיים לקחת גלולות למניעת הריון(סרזט) קיבלתי ביום ראשון מחזור וממש התבאסתי ועד עכשיו אני מודאגת זה נראה לי ממש מוזר, למרות שהרופאת נשים שלי אמרה שאולי זה וסת אוווווף. חוצמזה הייתי במרכז להנקה בירושלים (אני במעקב שם) ויש לי סדק בפטמה+פטריה שמתחילה להכנס פנימה. אז שוב אני מקפידה על תפיסה נכונה וכמובן טיפול של משחה חדשה. הכי כיף זה שהיום הייתי בטיפת חלב והקטנטן עלה 400 גרם מיום שני שעבר ואני כולי גאווה הכאבים והמאמצים שווים בסוף.

1טלטלים

New member
מממממ.....

אז יש הרבה שינויים שיגולים להשפיע על כמויות החלב: שימוש בגלולת,קבלת ווסת,ספק מחלה(שיעול טורדני) ספק התקררות,כמה שינויים.רק להזכירך,קבלת מחזור ושימוש בגלולות אכן משפיעות על כמות החלב,אך השפעה היא זמנית בלבד. תמשיכי לשאוב כפי שסיכמנו,לעבוד על תפיסה ,לטפל בעצמך(וזה הכי חשוב) ואל תדאגע לכמויות...הם יחזרו...עוד מעט... צל"ש לקטן שלך ולך, תעדכני בהקדם, אמא של טל

למעלה