שקט !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

PoshKale

New member
שקט !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

די כמה רעש !!!! הוא לא מפסיק לדבר אלי !! שישתוק קצת.....נכנסתי הביתה...נעלתי את הדלת מהר... נכנסתי למטבח והוא ממשיך לזיין לי תשכל.... אמרתי לו - תשתוק !! אתה לא מבין שאני לא רוצה לשמוע ?!? למה כל דבר אתה צריך לספר לי ?! והוא ממשיך כהרגלו...שתיתי כוס מים ורצתי לחדר. סגרתי את הדלת...שקט..... ושוב אני מתחיל לשמוע את הקול המוכר שלו... ``אתה לא יכול שלא להקשיב לי...אתה חייב להקשיב לי....`` ``אין לך הרבה ברירות...`` נשכבתי על המיטה...שמתי ת`כרית על הראש... כל כך שקט....אני שומע את התקתוקים של השעון שבסלון.... כל כך שקט....ואני שומע אותו כל כך חזק.... תגידו...למה הוא לא שותק ? מה הוא רוצה ממני ? לכל מקום שאני הולך...הוא אחרי כמו איזה כלב. אמרתי לו...M...SHUT UP !!! ונתתי לו כזה בוקס... לפתע הרגשתי מרותק לקיר...והפרצוף שלי....איזה כאבים.... אולי עדיף שידבר ואני לא אעשה כלום... שידבר...וידבר....וידבר.... מתישהו הוא יהיה חייב לשתוק...אני יודע את זה.... כולם שותקים בסוף...

naknik

New member
רעש, שקט

לך תדע מה יותר טוב ... השקט התמידי או הרעש עדיף למצוא שילוב של שניהם .. ככה שיהיה יתרונות של שניהם אבל אז באים גם החסרונות

קרני

New member
שששששששש..........

לפעמים באמת כל מה שצריך בבועה שלנו זה שקט... שלא יגידו לנו, שלא ידברו ויספרו, שלא ינסו או ילחשו... שקט... ואז פתאום מגיע הרעש ללא כל הפרעה מוקדמת, ממש כשלא רוצים... פושקי, כרית, מים, אטמים לא יעזרו להגיע לשקט המיוחל. אטימות רגשית ואולי אף טיול קצרצר בשכונה או מרפסת וחלון יכולים בהחלט לעשות את הרעש למרוחק יותר, ואז לא מתמודדים עם כל התוצאות של המילים המציקות האלו... שששששששששששששש............ אני שותקת :)) לילה טוב חמוד!

למעלה