שקט פה מאוד היום....

pusher

New member
שקט פה מאוד היום....

למישהו יש משהו לשתף אותנו בנושא תיקים?

כן לי

סתם רציתי להגיד את המשפט שיוצא ממני בערך כל 2 הודעות כאן.. אני אוהבת את מאלדר.. אבל תכל'ס בואו נשאל משהו מעניין כמו: לו יכלתם לבקש מכריס מזכרת אחת מהסדרה (פרק מסויים, חפץ כלשהו חתימה וכו') מה הייתם מבקשים?

BAZOKA JOE

New member
אני

את המתכת עם הכיתוב החייזרי.אתם יודעים,הצעצוע האהוב על וויליאם. זה פשוט דבר ממש מגניב ואיך שהם המציאו את הכתב הזה..

adiville

New member
וואיייייי........שאלה מגניבה !

בואו נראה....רשימת הגאדג'טים שהייתי שמחה לשים יד עליהם : 1. היד התותבת של קרייצ'ק
2. האקווריום של מאלדר 3. המחבט שהם שיחקו בייסבול ביחד 4. הבגד ים ספידו האדום של מאלדר !!! (ואם כבר אז גם החולצה הכחולה המדהימה שהוא לבש בטרילוגיה של סוף העונה השנייה / תחילת השלישית וכמובן הגופייה האפורה של תחילת העונה השנייה כשהוא היה בטלסקופ הענקי בדרום אמריקה...שנים חשקתי בה...או לפחות בגבר שלבש אותה
) 5. המעילים הענקיים שהם היו לובשים בעונות הראשונות ופעם קראנו להם "מעילי FBI" או "מעילי סקאלי ומאלדר" (היה לי כזה פעם אבל הוא לא נראה עליי טוב כמו שהוא היה עליהם...)

כן, המחבט ביסבול..

שנים חלמתי לשים עליו יד..... רררררר.... אני הייתי מוסיפה לרשימה שלך גם את התג של מאלדר, יש פה רווח כפול גם תג של אף בי איי וגם של מאלדר

pusher

New member
השבב הזה של סקאלי מ-731

תמיד רציתי לדעת איך הוא נראה מקרוב....וגם מה שמאלדר נתן לסקאלי ביום ההולדת שלה בעונה ארבע המחזיק מפתחות של האפולו...

Gilliana

New member
יש לי מעיל כזה, כבר שנים

עוד הרבה לפני שכריס ידע מי יהיו מאלדר וסקאלי - אבל הוא כ"כ כבד שאני לובשת אותו רק במקרים מיוחדים כשאין ברירה אחרת. ואני הייתי מבקשת את העפרונות של מאלדר...

1Shir

New member
לגבי המעיל, שאלתי את עצמי לא פעם

איך הם מצליחים לרוץ כ"כ מהר ולקפוץ מעל גדרות וכו' עם המעילים הארוכים האלה? ועל תענו לי שזה כמו שסקאלי מצליחה לרוץ על עקבים.

dsaa

New member
המעיל של מאלדר

לגבי 5, שנה אחת בארה"ב בהלווין (מי שלא יודע זה הפורים האמריקאי) הלכנו כמה חברים כדמויות מהתוכנית ואני הייתי (איך לא?) מאלדר, אז החלטתי שאני חייבת מעיל כזה או שזה לא יעבוד (אגב נקרא טרנצ'קוט) והלכתי לחפש..האמיתיים, הארוכים הכבדים והשחורים עולים הון קטן אבל בגלל שאני נמוכה מאוד יכולתי לקנות אחד של ילדים (גם ארוך, כבד ושחור רק יותר קטן) והוא עלה יותר זול (150 דולר או משהו כזה...) ...יש לי אותו עכשיו משהו כמו 8 שנים והוא מה שמחזיק אותי בחורף. גם יפה וגם אופה (מחמם בטירוף). שאף אחד לא יגיד שהתוכנית לא תרמה לי כלום, המעיל הזה חבל על הזמן! :)

adiville

New member
נכון נכון המחזיק מפתחות !!!

איך רציתי כזהההההההה........... זה היה כזה מקסים בפרק שהוא נתן לה אותו
ולגבי המעילים - אני עם ג'יליאנה. זה ארוך, מגושם ורק הם יכולים גם להיראות בזה יפים וגם לרוץ ולקפץ

Gilliana

New member
תיקון קטן לגבי המעיל...

רק מאלדר נראה בו יפה - סקאלי נראית בו כמו הוביט וזה ממש לא הולם אותה. המעילים האלו ממש לא נראים טוב על אנשים נמוכים. והמחזיק מפתחות בהחלט מגניב, איך שכחנו ממנו???

Gilliana

New member
נו...

איך ידעתי מה כתוב בהודעה לפני שבכלל פתחתי אותה?

muldercrushed

New member
אני הייתי מבקשת. אמממ..

אולייייייי אתתת המחזיק מפתחות הזה שכבר אמרו פה. אולי את הפוסטר של-i want to belive ואולי באמת את אחד המעילים. (אני די גבוהה אז האורך לא מטריד אותי.)

למעלה