שקט פה הא?

ד י י ז י

New member
שקט פה הא?

בכל מקרה , יש לי שאלה - אם יכלתם להמציא סוף עונה שונה מה הוא היה? לי אין בינתיים.. אני אחשוב..

Lizz

New member
יש לי אחד

אבל מעטים פה יתמכו בו. וחוצמיזה הוא צפוי. ופלאפי מדי.

אז מה?! תגידי! אף אחד לא יהרוג אותך

Lizz

New member
טוב, אז...

מכירים את הפרק ב"הכי גאים שיש" כשבריאן וג´סטין רוקדים ביחד בפרום? האמת, שאני לא ממש. לא ראיתי את הפרק, רק דקה ממנו, אבל האימג´ נכנס לי בראש. אני מאוד, מאוד מאוד מאוד רוצה לראות את לקס וקלארק ככה. רק.. רוקדים. זה יהיה כה יפה. חוצמיזה אני רוצה חתונה עם הרבה פרחים בצבע לוונדר (מין סגול בהיר כמו חצי מהחולצות של לקס), ואני רוצה שמישהו ישים לב שליונל הוא לא הbig bad אלא סתם הורה לא-מושלם, כמו רוב ההורים. תיקון: קט בדיוק הזכירה לי שקלארק צעיר מכדי להתחתן, וגם לקס לא ממש מבוגר. אז אני דוחה את תכניות החתונה המאושרת עד העונה ה.. חמישית, נגיד?

Lizz

New member
תודה :)

רוצה לכתוב פיק על זה או לעשות פנארט של זה? (אני שואלת את כולם) :)

Lizz

New member
fan art

כלומר, לזייף תמונה של האירוע, או לעשות איזשהו ביטוי אמנותי של הרעיון.

mishmesh

New member
לא בדיוק...

זה בא מהמילים fan (מעריצים) ו-art (אמנות), כלומר איזושהי אמנות (בעיקר ציורים) של המעריצים על הסידרה.

ד י י ז י

New member
אההה.. תודה..

בכל מקרה ליז , אהבתי את ה we make things grow את , ובמיוחד את התמונה של קלארק ולקס! מאיזה פרק זה?

Lizz

New member
תודה :)

הייתם מאמינים? זה המוטו של לות´ורקורפ. we make thigns grow יש לי עוד כמה תמונות לעשות עם המוטו הזה, אבל הן יהיו כנראה X rated ודרך אגב, זהו אכן המוטו של איזה מפעל דשן במיסיסיפי - סמולוויל העתיקו בחוסר בושה מופגן :) מצטערת, אבל אני לא יודעת מאיפה התמונה - נכון מבט מטופש? תמונה חמודה.

אני...

לא הייתי משנה כלום בפרק האחרון, מה קורה לכם חבריה? זה טופיק מעולה... אה... וואלה, הפרק האחרון עוד לא שודר. אז אחרי שהוא ישודר תגיבו טוב?

ד י י ז י

New member
:) אני לא מאמינה שהפרק האחרון מחר..

מה אני אעשה בלי בימי חמישי?? נ.ב. - בפרומו תשימו לב - כשהטורנדו מעיף את הטנדר הגלגלים זזים.. הם אמורים לזוז או שזו סתם פאשלה? זה לא כל כך משנה , אבל סתם.. רציתי לדעת..

הם אמורים לזוז...

עם כל הרוחות והכל.. ברור שהם יזוזו. יש מלא פאשלות בעריכות הממחושבות בפרק של מחר, אתם תיראו. למשל יש קטע שלנה נוסעת במכונית (זה לא ספוילר) אז רואים שהרקע הוא לא אמיתי, כלומר שהם עשו את זה על רקע ירוק\כחול. גם יש קטע, שלנה רואה את שלושת הטורנדואים על שדה ירוק וריק (רואים את זה בפרומו - לא ספוילר) ואז אחרי שהם התמזגו לאחד, פתאום הטורנדו הורס איזה בית שנימצא (גם את זה רואים בפרומו). והרי שאלתי, מאיפה צץ הבית הזה? יש עוד פאשלות, אבל הן יותר מידי ספוילריות.

007bg

New member
אני מניח

שהגלגלים זה בכוונה מאחר וכשבן אדם באניקה הוא לא חושב אז בטח תנסה לאחוז בהגה ולנסות להזיז אותו וכמובן שלהוריקן יש אפקט בזה...

למעלה