שקט נפשי.

Amir111222

New member
שקט נפשי.

כל שבוע בערך קורה שאנשים נעלמים בחו"ל פתאום ישראלים נרצחים בחו"ל ונעלמים לשבועות עד שמוצאים אותם.... אם הייתם יודעים שקיים מכשיר לחצן מצוקה שעובד על מערכת איתור לווין, וברגע שהאדם נמצא במצב מצוקה נשלח אליו יחידות חילוץ (גם משטרה) למיניהם. השאלה היא: כמה אתם חושבים שזה יעיל? לא הייתם חושבים שזה יכול לעזור להורים לחיות יותר בשקט בידיעה שהילד שהלך "לחפש את עצמו" נמצא בביטחון?? כרגע אני לא מדבר על מחיר אלא על הרעיון עצמו...

רעיון לא רע..

אבל אני לא חושבת שמי שיוצא לטיול כדי להתרחק, יהיה מעוניין שיופעל עליו מנגנון מעקב צמוד.מעבר לכך, היום כמעט בכל חור יש טלפון ומי שחשוב לו לתקשר עם ההורים, יכול לעשות את זה. נכון שבאמצע טרק לא, אבל מי בכלל רוצה לדבר איתם אי שם כשאתה בגן עדן
ברור שלמכשיר כזה יש פוטנציאל, השאלה לאיזה שוק, אני לא בטוחה שזה השוק הנכון.(הכוונה לתרמילאים).דווקא יש לי כמה רעיונות אחרים.. אבל לא אגלה אותם פה

jeshu

New member
מעניין... אבל,מה זה ישנה בטווח הקצר עם ידעו שאני במצוקה במרחק של אלפי קילומטרים. האם אתה יודע כמה זה מסובך להפעיל כוחות משטרה במדינות עולם שלישי?לשכנע אותם למלא טופס זה לא פשוט אתה רוצה שהם פיזית יצאו מהתחנה! זה מכשיר טוב לאנשים שעלולים ללכת לאיבוד בג'ונגלים וכו' ושמצוקתם תמשך זמן ארוך מספיק בשביל למצוא אותם וכל זה צריך להתקיים במקום שבו המכשיר משדר.

למעלה