שקט, מנווטים...
משימתי היא לבנות אפליקציית ASP.NET 2.0 שהניווט בה יהיה שקט, כמו ב Gmail. מכיר AJAX, מכיר FAJAX (הטריק לא ממש עוזר, ובכל מקרה - צריך גם תמיכה ב FF). התחלתי בכיוון שייעצו לי, להפוך כל Page ל User Control, ואז לטעון דינאמית את הנדרש. הנ"ל יוצר מספר בעיות : 1. כל ההתעסקות עם ה Load Control לא ממש יציבה ונוחה (או שאני לא יציב
2. אי אפשר להשתמש ב Master Page 3. במקום כפתורי נביגציה (שה ONCLICK שלהם רשומים כ EVENT ל UpdatePanel) , אני רוצה לעבור להשתמש ב skmMenu, לכן אני מניח שצריך להתלבש על הקוד שלו כדי שירנדר קוד אחר, במקום הקיים, עבור ההקלדה על אפשרויות בתפריט, לא ? (כיום הוא מרנדר TD לכל אופציה התפריט, שב onclick שלה משנים את ה location.href), נראה לי שאני הולך ומסתבך. ניווט שקט כמו ב GMAIL זו המשימה, אני צריך לעשות זאת על הצד הטוב ביותר. אשמח לכל עזרה / הכוונה.
משימתי היא לבנות אפליקציית ASP.NET 2.0 שהניווט בה יהיה שקט, כמו ב Gmail. מכיר AJAX, מכיר FAJAX (הטריק לא ממש עוזר, ובכל מקרה - צריך גם תמיכה ב FF). התחלתי בכיוון שייעצו לי, להפוך כל Page ל User Control, ואז לטעון דינאמית את הנדרש. הנ"ל יוצר מספר בעיות : 1. כל ההתעסקות עם ה Load Control לא ממש יציבה ונוחה (או שאני לא יציב