שקט לי...

טאKילה

New member
שקט לי...../images/Emo197.gif

מה כולם עוד ישנים או סביב מנגלים בפארק, אה אולי בים. או סתם מציצים ועפים.
שבוע טוב אנשימים

נורית44

New member
טאקילה ולמצטרפים../images/Emo140.gif

שיהיה לכולנו שבוע טוב ומבורך שבוע ניפלא מלא הצלחות בשורות טובות וללא אסונות נורית

נורית44

New member
עצות טובות לחיים טובים../images/Emo20.gif

מספר עצות של הופר גקסון בראון- שווה לקרוא לתת מחמאות לשלושה אנשים ביום מדי יום. לצפות בזריחה לפחות פעם בשנה. להסתכל לאנשים בעניים. ללמוד לנגן על איזשהו כלי מוזיקלי. לשיר במקלחת. ללמוד לבשל צולנט מעולה. לשמור על רמת חיים נמוכה מזו שאתה יכול להרשות לעמצך. לקנות ספרים טובים גם אם אף פעם לא תקרא אותם. לסלוח גם לעצמך גם לאחרים. נסה להתיחס אל כל מי שאתה פוגש כפי שאתה רוצה שיתיחסו אליך. לתרום דם פעם בשנה. לרכוש חברים חדשים אבל לא על חשבון החברים הותיקים. לצלם כמה שיותר גם במצלמה וגם בוידאו. אם יש לך סיבה לשלוח מכתב תודה עשה זאת בהקדם. אל תרים ידיים ואל תוותר ניסים אמתיים התרחשו לא רק בימים ההם והם מתחדשים גם בזמן הזה. כשאתה יודע שאתה זקוק לעזרה אל תהסס לבקש אותה. אל תאשים אחרים קח אחריות על כל תחומי של חייך. נסה להוציא את הכי טוב גם מהמצב הכי רגוע. אל תדחה את היד המושטת לעברך. אל תחכה עד שיגידו לך להוציא את הזבל תוציא לבד. אל תרשה לכלב שלך לנבוח בלי סוף ולהפריע לשכנים. שבוע טוב לכולם נורית

לי יש רעש נוראי סביבי

יש סביבי בערך +- 100 חתיכים חתיכים הורסים נחמדים ויפים נשבעת לך מאמינה? תאמיני בחיי אמת כל מילה אז זהו זה לא סתם מה מי יש לו בכזה סתם כך +- 100 חתיכים סביבה אני בעבודה מוקד תמיכה לא לא נפשית , למרות שלפי תוכן השיחה ממש נשמע כך תלחצי על זה שנצמא מימין לזה תלחצי ctrl + alt זה תכף יסתדר מה את רואה? עוד רגע בואי ננסה דבר אחר תלחצי ומה את רואה יופי אנחנו בדרך הנכונה,... קשה לי להבין מדוע מוקד תמיכה צריך להיות של הרוב בנים זהו מסתבר שאני עובדת בחברה שובניסטית שכזו, שרוב תומכי האינטרנט הם דווקא בנים אז זה לא שכף לי ונעים אבל יש פה בערך 100 בנים ואולי אולי 12 בנות נו טוב שיהייה שבוע טוב ליאור

למעלה